Woonpleinlimburg.nl
  • Limburg, waar het leven je toelacht!

  • Huizen van de Limburgse makelaars!

  • Limburg, wonen met een glimlach!

Info makelaars/verhuurders over Woonplein Limburg

Woonpleinlimburg.nl, de grootste woonsite in Limburg.
Met gemiddeld 2.000 bezoekers per dag heeft Woonpleinlimburg.nl een unieke positie in Limburg. Op de website worden ca. 6.500 woningen en bedrijfsobjecten te koop of te huur aangeboden in Limburg en de grensstreken van België en Duitsland. Per week worden objecten inclusief het bedrijfslogo enkele miljoenen keren getoond. Elke week worden 40.000 bezoekers ( 6.000 per dag) afgeleverd bij de makelaars. 

200 makelaars en woningverhuurders bundelen het aanbod
Makelaars en andere bedrijven kunnen voor een vast bedrag per maand een abonnement afsluiten om het aanbod van koop- huurwoningen en bedrijfsonroerend goed op Woonpleinlimburg.nl te publiceren. Om praktische redenen is het voor particulieren niet mogelijk om aanbod te plaatsen. Voor de makelaars zijn consumentenfolders en diverse stickers beschikbaar. De deelnemende kantoren zijn te vinden onder "bedrijven".
 
Meerdere zoekopties voor de gebruiker
De gebruiker kan op verschillende manieren op de website zoeken en selecteren. Na de selectie worden geschikte objecten getoond. De visie van Woonpleinlimburg.nl is om de consument na zoeken door te leiden naar de website van de aanbieder, via een zogenaamde deeplink direct naar het desbetreffende object. Woonpleinlimburg.nl heeft hiervoor diverse koppelingen met leveranciers van makelaarspakketten. Voor andere aanbieders bestaat via een inlogcode de mogelijkheid om het aanbod handmatig bij te werken. Uiteraard dient het aanbod actueel te blijven. Bezoekers kunnen de makelaar direct een mail sturen, een fout melden bij Woonpleinlimburg of de woning doorplaatsen via social media.
 
Mijn Woonplein
Via de "inlog" kunnen bezoekers gratis een registratie aanmaken. Na registratie volgt een mail welke bevestigd dient te worden. Op de pklek van "inlog" verschijnt dan "Mijn Woonplein".  Hierna ontstaat de mogelijkheid om zoekprofielen op te slaan en te beheren. Vervolgens worden zoekers via de e-mail op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aan het zoekprofiel voldoet. Er kunnen meerdere profielen worden aangemaakt. 

Open Huizenroute
Woonpleinlimburg.nl bevordert  de open huizenroute. Objecten die hiervoor in aanmerking komen worden apart getoond nadat u deze via het beheer heeft geselecteerd.

Topwoningen
Topwoningen laten gemiddeld genomen betere cijfers zien wat het doorklikken naar de makelaarssite betreft. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf panden aan te melden als topwoning. Dit kan via beheer. Elke makelaar ontvangt elk kwartaal 1 tot 6 credits, afhankelijk van het tarief. Met 1 credit  kunt u gedurende 2 weken een topwoning plaatsen, of met 2 gedurende 4 weken. U kunt zelf credits bijkopen voor € 5,- per stuk. Maak het gewenste bedrag over naar ons rekeningnummer en wij plaatsen de credits erbij.  

Bannerrelame
Met een banner tussen de woningen, kunt u uw kantoor extra promoten. Kijk voor meer info onder informatie banners. U kunt extra vermeldingen nemen in de bedrijfsrubrieken aankoopmakelaar, taxateur of hypotheekadviseur.
 
Archief en statistieken
Via de inlogcode (beheer) is het onderdeel statistiek bereikbaar. Hier kunt u zien hoe vaak de objecten werden getoond en door gebruikers is doorgeklikt. Dit kan zowel per object afzonderlijk als voor alle objecten per week tezamen. U kunt uw opdrachtgevers maandelijks via een mail op de hoogte houden van de resultaten. U regelt dit via beheer. In het archief is het historisch aanbod altijd terug te vinden en op diverse onderdelen te selecteren. Dit kan handig zijn om vergelijkbare objecten te vinden in het kader van een nieuwe opdracht of taxatie.  

Woningmarktcijfers.nl
Als deelnemend makelaar ontvangt u korting op diverse data en lokale woningmarktrapporten van Woningmarktcijfers.nl.

 
Heeft u vragen of interesse om een abonnement af te sluiten voor publicatie, neem dan contact met ons op.

Contact
Neem de tekens van de afbeelding over
* Hoofdlettergevoelig

Contact | Feedback