• Limburg, waar het leven je toelacht!

  • Huizen van de Limburgse makelaars!

  • Limburg, wonen met een glimlach!

Info makelaars/verhuurders over Woonplein Limburg

Waarom u als makelaar of woningverhuurder niet mag ontbreken op Woonpleinlimburg.nl, de belangrijkste Limburgse woonsite.

 

           * 175 deelnemende makelaars en verhuurders (zie bedrijvengids)
           * Gemiddeld 2.000 bezoekers per dag
           * Dagelijks 6.000 doorverwijzingen naar websites makelaaars/verhuurders
           * 6.000 objecten koop/huur, woningen, BOG, recreatie
           * In Limburg en grensstreken
           * Dagelijkse mailservice naar ingeschreven zoekers
           * Exclusieve samenwerking met proffesionals, geen particulier aanbod
           * Gemakkelijke zoekstructuur
           * Objecten delen via social media
           * Facebookpagina met een dagelijks bereik van 3000 personen
           * Betaalde woningadvertenties op facebook 
           * Te koop / te huur / verkocht stickers
           * 2x per jaar gratis deelname aan open huizenroute stickers
           * Topobjecten voor extra aandacht 
           * Analyse van de bezoekers, per makelaar en per object
           * Aanbod archief voor makelaars
           * Bannerreclame om uw bedrijf extra te promoten
           * Korting op woningmarktrapporten woningmarktcijfers.nl
 

En dat alles tegen zeer acceptabele tarieven vanaf € 30,- excl. BTW per maand.
 

Vragen over uw deelname?  bel direct 045-4040250 of stuur een mail: info@Woonpleinlimburg.nl 

 

Uitgebreide info:
Woonpleinlimburg.nl heeft een unieke positie in Limburg. Op de website worden ca. 6.000 woningen en bedrijfsobjecten te koop of te huur aangeboden in Limburg en de grensstreken van België en Duitsland. Per week worden objecten inclusief het bedrijfslogo enkele miljoenen keren getoond. Elke dag worden 6.000 bezoekers afgeleverd op de websites van makelaars en verhuurders. 

175 makelaars en woningverhuurders bundelen het aanbod
Makelaars en andere bedrijven kunnen voor een vast bedrag per maand een abonnement afsluiten om het aanbod van koop- huurwoningen en bedrijfs onroerend goed op Woonpleinlimburg.nl te publiceren. Om praktische redenen is het voor particulieren niet mogelijk om aanbod te plaatsen. Voor de makelaars zijn consumentenfolders en diverse stickers beschikbaar. De deelnemende kantoren zijn te vinden onder "bedrijven".
 
Meerdere zoekopties voor de gebruiker
De gebruiker kan op verschillende manieren op de website zoeken en selecteren. Na de selectie worden geschikte objecten getoond. De visie van Woonpleinlimburg.nl is om de consument na zoeken door te leiden naar de website van de aanbieder, via een zogenaamde deeplink direct naar het desbetreffende object. Woonpleinlimburg.nl heeft hiervoor diverse koppelingen met leveranciers van makelaarspakketten. Voor andere aanbieders bestaat via een inlogcode de mogelijkheid om het aanbod handmatig bij te werken. Uiteraard dient het aanbod actueel te blijven. Bezoekers kunnen de makelaar direct een mail sturen, een fout melden bij Woonpleinlimburg of de woning doorplaatsen via social media.
 
Facebookpagina
Onze groeiende Facebook pagina heeft een dagelijks bereik van meer dan 3.000 personen. Door het plaatsen van actuele en vernieuwende content zorgen we ervoor dat het kanaal interessant is en blijft voor de doelgroep. Dit biedt ook voor u als makelaar mogelijkheden. Wij plaatsen bijvoorbeeld een bericht waarin wij uw bedrijfsnaam wordt genoemd. Daarmee creëert u extra bekendheid voor uw makelaarskantoor binnen onze doelgroep.  
 
Facebook adverteren
Elke twee weken lanceren wij een zogenaamde carrousseladvertentie met daarin 7 afbeeldingen, waar we het aanbod van diverse makelaars en diverse Limburgse locaties tonen aan een specifiek gesegmenteerde doelgroep. Ook hierin kan uw object worden meegenomen. Vooralsnog nemen wij de kosten voor onze rekening. 

Mijn Woonplein
Via de "inlog" kunnen bezoekers gratis een registratie aanmaken. Na registratie volgt een mail welke bevestigd dient te worden. Op de plek van "inlog" verschijnt dan "Mijn Woonplein".  Hierna ontstaat de mogelijkheid om zoekprofielen op te slaan en te beheren. Vervolgens worden zoekers via e-mail op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aan het zoekprofiel voldoet. Er kunnen meerdere profielen worden aangemaakt. 

Open Huizenroute
Woonpleinlimburg.nl bevordert  de open huizenroute. Objecten die hiervoor in aanmerking komen worden apart en kosteloos getoond nadat u deze via het beheer heeft geselecteerd.

Topwoningen
Een object als Topwoning zorgt voor een significante stijging van het aantal weergaven en doorklikken naar uw site. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf panden aan te melden als topwoning. Dit kan via beheer. Elke makelaar ontvangt elk kwartaal 1 tot 6 credits, afhankelijk van het tarief. Met 1 credit  kunt u gedurende 2 weken een topwoning plaatsen, of met 2 gedurende 4 weken. U kunt zelf credits bijkopen voor € 5,- per stuk. Maak het gewenste bedrag over naar ons rekeningnummer en wij plaatsen de credits erbij.  

Bannerrelame
Met een banner tussen de woningen, kunt u uw kantoor extra promoten. Kijk voor meer info onder informatie banners. U kunt extra vermeldingen nemen in de bedrijfsrubrieken aankoopmakelaar, taxateur of hypotheekadviseur.
 
Archief en statistieken 
Via de inlogcode (beheer) is het onderdeel statistiek bereikbaar. Hier kunt u zien hoe vaak uw objecten werden getoond en door gebruikers is doorgeklikt. Dit kan zowel per object afzonderlijk als voor alle objecten per week tezamen. U kunt uw opdrachtgevers maandelijks via een mail op de hoogte houden van de resultaten. U regelt dit via beheer. In het archief is het historisch aanbod altijd terug te vinden en op diverse onderdelen te selecteren. Dit kan handig zijn om vergelijkbare objecten te vinden in het kader van een nieuwe opdracht of taxatie.  

Woningmarktcijfers.nl
Als deelnemend makelaar ontvangt u korting op diverse data en lokale woningmarktrapporten van Woningmarktcijfers.nl.

Heeft u vragen of interesse om uw aanbod te publiceren, vul dan het contact/feedback formulier in of bel 045-4040250. 
 .

Contact
Neem de tekens van de afbeelding over
* Hoofdlettergevoelig

Contact | Feedback