• Limburg, waar het leven je toelacht!

  • Huizen van de Limburgse makelaars!

  • Limburg, wonen met een glimlach!

Informatie consumenten over Woonplein Limburg

Woningen zoeken
Op Woonpleinlimburg.nl kunt u zoeken in het actuele aanbod van koop- en huurwoningen, bedrijfsobjecten in Limburg en de grensregio België en Duitsland. Na uw eerste zoekopdracht kunt u uw wensen verfijnen via "Filter". U kunt hierbij ook een tweede plaatsnaam of woningtype etc. toevoegen. Uw opdrachten worden onthouden, ook bij een volgend bezoek! Dit kunt u alleen opheffen via de "reset" knop. helemaal beneden op de pagia kunt u ook per regio zoeken, en vervolgens via plaatsen, buurten en straten uw opdracht verfijnen. Wilt u meer informatie over een object of een afspraak maken, reageer dan naar de aanbieder. U kunt ook doorklikken naar de websitede van de aanbieder. Eventuele fouten kunt u aan Woonpleinlimburg.nl melden.
 
Mijn woonplein
Via de "inlog" kunt u zich kosteloos registreren. Na registratie ontvangt u een mail welke u dient te bevestigen. Op de plek van "inlog" verschijnt dan "Mijn Woonplein". Daarmee ontstaat de mogelijkheid om u zoekprofielen op te slaan, favoriete panden terug te kijken en dagelijks op de hoogte te worden gehouden van nieuw aanbod en eventueel nieuwsberichten. U kunt meerdere zoekprofielen aanmaken en opslaan.
 
Woning verkopen
De meeste makelaars hebben een overeenkomst voor publicatie met ons afgesloten. Als uw makelaar geen overeenkomst heeft met Woonpleinlimburg.nl, kunt u als eigenaar wel zorgen dat uw woning op Woonpleinlimburg.nl wordt geplaatst. De kosten van plaatsing bedragen eenmalig € 78,65 incl. BTW voor de periode van maximaal een jaar. U kunt hierover per mail, via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.

Uw woning op woonpleinlimburg.nl
Woonpleinlimburg.nl trekt gemiddeld 2.000 bezoekers per dag. Woningen worden 300.000 keer per dag getoond, 6.000 keer per dag wordt er doorgeklikt naar de site van de makelaar. Uw makelaar kan u eenvoudig op de hoogte houden van de exacte statitiekcijfers van uw woning. Woonpleinlimburg.nl heeft folders en stickers beschikbaar. Zelf kunt u uw woning eenvoudig doorplaatsen via social media zoals Facebook en Twitter. Overleg met uw makelaar over een plaatsing als zogenaamde topwoning. Dit levert extra bezoekers op.

 

Contact
Neem de tekens van de afbeelding over
* Hoofdlettergevoelig

Contact | Feedback