• Limburg, waar het leven je toelacht!

  • Huizen van de Limburgse makelaars!

  • Limburg, wonen met een glimlach!

Elke dag op de hoogte van nieuw aanbod


Je bent dringend op zoek naar een koop- of huurwoning? In de huidige markt vis je snel achter het net.
Zowel de verhuur maar ook de verkoop van woningen verloopt voorspoedig. Natuurlijk afhankelijk van locatie en prijs, winkeldochters zijn er ook nog steeds! Maar voor de gewilde plekjes en prijsklasse is het hollen geblazen. Makelaars en verhuurders kunnen uit meerdere kandidaten kiezen.

 

Kun je als zoeker nog iets doen om je kansen te verbeteren?

Als je een afspraak voor een bezichtiging hebt, zorg dan dat je beslagen ten ijs komt. Vaak komen na een paar dagen al de eerste biedingen bij de makelaar binnen. Zorg dus dat je je wensen en mogelijkheden goed in kaart hebt gebracht. Na de bezichtiging kun je dan alle plussen en minnen snel afwegen. Een aankoopmakelaar kan je hierbij ook helpen.
Maar misschien is het grootste probleem nog wel om er op tijd bij te zijn. Wat helpt is persoonlijk contact. Laat de makelaar weten wat je zoekt en schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden. Ik kan me voorstellen dat dit lastig is om bij tientallen makelaars te doen. Daarom is het goed om te weten dat je je ook bij een verzamelsite zoals Woonpleinlimburg.nl kosteloos een registratie kunt aanmaken. Je wordt dan dagelijks op de hoogte gehouden van nieuw aanbod, precies op jouw wensen van plaatsen, type en prijsklasse afgestemd. Zo werkt het:
Via de "inlog" kun je je kosteloos registreren. Na registratie ontvang je een mail welke je moet bevestigen. Op de plek van "inlog" verschijnt dan "Mijn Woonplein". Daarmee ontstaat de mogelijkheid om je zoekprofielen op te slaan. Dit doe je nadat je een aantal zoekcriteria hebt ingevuld en op zoeken hebt geklikt. Rechtsboven zie je “bewaar zoekopdracht” staan. Voeg een naam of plaats aan je zoekprofiel toe en klaar is kees. Je kunt meerdere zoekprofielen aanmaken en beheren. Je kunt favoriete panden terugkijken en je wordt nu dagelijks op de hoogte te worden gehouden van nieuw aanbod en eventueel nieuwsberichten.  Succes met je zoektocht!

Reacties op bericht

Contact
Neem de tekens van de afbeelding over
* Hoofdlettergevoelig

Contact | Feedback