Informatie voor koop en verkoop makelaars in Limburg

Woonpleinlimburg.nl, de grootste woonsite in Limburg.
Met gemiddeld 2.000 bezoekers per dag is Woonpleinlimburg.nl de best bezochte woonsite in Limburg. Op de website worden ca. 7.500 woningen en bedrijfsobjecten te koop of te huur aangeboden in Limburg en de grensstreken van België en Duitsland. Per week worden objecten incl. het logo van de makelaars 200 miljoen keer getoond. Elke week worden 40.000 bezoekers afgeleverd bij de makelaars. Voor de makelaars zijn consumentenfolders en diverse stickers beschikbaar.

175 makelaars en woningverhuurders bundelen het aanbod
Makelaars en andere bedrijven kunnen voor een vast bedrag per maand een abonnement afsluiten om het aanbod van koop- huurwoningen en bedrijfsonroerend goed op Woonpleinlimburg.nl te publiceren. Om praktische redenen is het voor particulieren niet mogelijk om aanbod te plaatsen.
 
Meerdere zoekopties voor de gebruiker
De gebruiker kan op verschillende manieren op de website zoeken en selecteren. Via de kaart, via bladeren of via traditioneel zoeken. Na de selectie worden geschikte objecten getoond.
De visie van Woonpleinlimburg.nl is om de consument direct na zoeken en selecteren door te leiden naar de website van de aanbieder, bij voorkeur via een zogenaamde deeplink direct naar het desbetreffende object. Woonpleinlimburg.nl heeft hiervoor diverse koppelingen met leveranciers van makelaarspakketten. Voor andere aanbieders bestaat via een inlogcode de mogelijkheid om het aanbod handmatig bij te werken. Uiteraard dient het aanbod actueel te blijven.
Bezoekers kunnen de makelaar direct een mail sturen, een fout melden bij Woonpleinlimburg of de woning doorplaatsen via social media.
 
Mijn Woonplein
Onder "mijn woonplein" kunnen zoekers een registratie aanmaken, daarna ontvangen deze een inlogcode. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om zoekprofielen op te slaan en te beheren. Vervolgens worden zoekers via de e-mail op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aan het zoekprofiel voldoet. Er kunnen meerdere profielen worden aangemaakt. 

Open Huizenroute
Woonpleinlimburg.nl bevordert  de open huizenroute. Objecten die hiervoor in aanmerking komen worden apart getoond nadat u deze via het beheer heeft geselecteerd.

Topwoningen
Bovendien bestaat de mogelijkheid omTopwoningen te publiceren. Elke makelaar kan een beperkt aantal gratis publiceren en verder extra credits kopen voor € 5,-per stuk, goed voor een Topvermelding gedurende 2 weken.

Bannerrelame
Met een banner tussen de woningen, kunt u uw kantoor extra promoten. Kijk voor meer info onder informatie banners. U kunt extra vermeldingen nemen in de bedrijfsrubrieken aankoopmakelaar, taxateur of hypotheekadviseur.
 
Archief en statistieken
Via de inlogcode (beheer) is het onderdeel statistiek bereikbaar. Hier kunt zien hoe vaak de objecten werden getoond en door gebruikers is doorgeklikt. Dit kan zowel per object afzonderlijk als voor alle objecten per week tezamen. U kunt uw opdrachtgevers maandelijks via een mail op de hoogte houden van de resultaten. U regelt dit via beheer.  In het archief is het historisch aanbod altijd terug te vinden en op diverse onderdelen te selecteren. Dit kan handig zijn om vergelijkbare objecten te vinden in het kader van een nieuwe opdracht of taxatie.  

Woningmarktcijfers.nl
Als deelnemend makelaar ontvangt u korting op de zeer gewaardeerde marktinformatie en rapporten van Woningmarktcijfers.nl.


 
Heeft u vragen of interesse om een abonnement af te sluiten voor publicatie, neem dan contact met ons op.

Topobject

Maastricht, Kruisdonk 51
Maastricht, Kruisdonk 51
€ 485.000 k.k.
LASSOO Makelaars
Geleen, Pieterstraat 14
Geleen, Pieterstraat 14
vraagprijs € 375.000 k.k.
Anke Smeets
Heythuysen, Sportlaan 28
Heythuysen, Sportlaan 28
k.p. vanaf € 189.500 k.k.
Ingrid Ververs