Informatie voor consumenten die willen (ver)kopen in Limburg

Op woonpleinlimburg.nl kunt u zoeken in het actuele aanbod van koop- en huurwoningen, bedrijfsobjecten in Limburg en de grensregio België en Duitsland. U kunt op verschillende manieren zoeken, traditioneel via plaats of postcode, maar ook via de kaart, via bladeren en zoeken op regio’s of woningtypen. Na de selectie kunt u direct doorklikken naar de website van de aanbieder voor uitgebreide informatie. In de meeste gevallen gaat dat via een zogenaamde deeplink, waardoor u direct bij het gezochte object komt. U kunt ook direct een mail naar de makelaar sturen en Woonpleinlimburg.nl een fout melden.
 
Mijn woonplein
Onder “mijn woonplein” kunt u zich kosteloos registreren. Na registratie ontvangt u een inlogcode. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om u zoekprofielen op te slaan en dagelijks op de hoogte te worden gehouden van nieuw aanbod en eventueel nieuwsberichten. U kunt meerdere zoekprofielen aanmaken en opslaan.
 
Woning verkopen
De meeste makelaars hebben een overeenkomst voor publicatie met ons afgesloten. Als uw makelaar geen overeenkomst heeft met Woonpleinlimburg.nl, kunt u als eigenaar wel zorgen dat uw woning op Woonpleinlimburg.nl wordt geplaatst. De kosten van plaatsing bedragen eenmalig € 78,65 incl. BTW voor de periode van maximaal een jaar. U kunt hierover per mail, via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.

Uw woning op woonpleinlimburg.nl
Woonpleinlimburg.nl trekt gemiddeld 2.000 bezoekers per dag. Woningen worden  300.000 keer per dag getoond, 6.000 keer per dag wordt er doorgeklikt naar de site van de makelaar. Uw makelaar kan u eenvoudig op de hoogte houden van de exacte statitiekcijfers van uw woning. Woonpleinlimburg.nl heeft folders en stickers beschikbaar. Zelf kunt u uw woning eenvoudig doorplaatsen via social media zoals Facebook en Twitter. Overleg met uw makelaar over een plaatsing als zogenaamde topwoning. Dit levert extra bezoekers op.

Is het nu aantrekkelijk om een woning te kopen?
Lees de informatie en berekeningen in de PDF
    

Topobject

Landgraaf, Chopinstraat 3
Landgraaf, Chopinstraat 3
vraagprijs € 189.000 k.k.
Marc Pickee Vastgoed
Brunssum, Hazelaar 66
Brunssum, Hazelaar 66
vraagprijs € 365.000 k.k.
Adviesburo van Oppen
Kerkrade, Akerstraat 58
Kerkrade, Akerstraat 58
vraagprijs € 124.000 k.k.
Loomans Makelaardij