Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Te koop of te huur staande topwoningen in Limburg

Pagina:
1
2
3

vraagprijs € 995.000 k.k.

Hoofdfoto Sittard, Toon Hermanssingel 30
Topobject
Sittard-Kollenberg Op 1 van de allermooiste plekjes van Sittard met fenomenaal uitzicht over het natuurgebied de Kollenberg gelegen, riant vrijstaand landhuis met extra appartement/multifunctionele ruimte in het semi-souterrain waardoor het object bijzonder geschikt is voor dubbele bewoning, beroep/praktijk/kantoor aan huis etc. etc.

richtprijs € 199.000 k.k.

Hoofdfoto Brunssum, Kerkstraat 294
Topobject
TE KOOP WOON- WINKELPAND: In het centrum van Brunssum, op een absolute A-1 locatie aan de winkelpromenade bieden wij dit voormalige bankgebouw met bovenwoning te koop aan. Het pand is gelegen op een perceel ter grootte van 263 m2 en heeft een totale inhoud van 1.150 m3.  Het is uitermate geschikt voor kantoordoeleinden, diverse praktijkuitoefeningen alsmede voor commerciële en maatschappelijke dienstverlening. De 88 m2 oppervlakte op de begane grond bestaat uit drie kantoorruimten, een royale ontvangsthal, toilet en kitchenette. Verder is er een kelder van 22 m2 aanwezig. De royale bovenwoning is eenvoudig ingericht en nu nog in verhuurde staat. In Brunssum vinden tal van nieuwe ontwikkelingen plaats en dit architectonisch waardevolle en beeldbepalende pand verdient nieuwe impulsen die in deze inspirerende omgeving volledig tot zijn recht kunnen komen.

ALGEMEEN

Adres
Kerkstraat 294 - 296, 6441 BM  Brunssum

Vraagprijs
€ 199.000,= kosten koper

Verhuurbare vloeroppervlakte kantoor
circa 88 m²

Verhuurbare vloeroppervlakte kelder
circa 22 m²

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 146 m²

Inhoud
circa 1.150 m³

Kadastrale informatie
Het object is kadastraal bekend als
gemeente Brunssum, sectie D, nummer
418 en gemeente Brunssum, sectie D,
nummer 2665.

Perceelsgrootte
263 m²

Huuropbrengst bovenwoning
Op aanvraag

INDELING KANTOORRUIMTE

Entree voorzien van tochtportaal, ontvangstruimte met baliefunctie, kantoor 1 gelegen aan de voorzijde van het pand, voorzien van laminaatvloer, systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, raamverlichting en lamellen. De wanden zijn voorzien van vliesbehang.

Kantoor 2 is eveneens gelegen aan de voorzijde van het pand en is voorzien van laminaatvloer, systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen en kabelgoten. De wanden zijn voorzien van vliesbehang. In de voorgevel zijn voornamelijk dubbele ramen aangebracht.

Vanuit dit kantoor heeft men toegang tot kantoorruimte 3. Deze fraaie ruimte heeft veel lichtinval vanwege de grote raampartijen in de achtergevel. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en bieden tevens een leuk uitzicht over de achtergelegen tuin. De ruimte is onder andere voorzien van laminaatvloer, systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, patchkast, balieruimte en kabelgoten voorzien van data-, electra en telefoonbekabeling. Van hieruit heeft men toegang tot een kleine eenvoudige pantry / keukenruimte en toiletruimte met closet en fontein.

INDELING WOONRUIMTE

Entree van de bovenwoning vindt plaats via de centrale entree van de bedrijfsruimte alsook via een eigen trap aan de achterzijde van het object. Ruime ontvangstruimte en garderobe. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het object en is circa 33 m² groot. Op deze etage is tevens de eenvoudige badkamer gesitueerd welke voorzien is van ligbad, vaste wastafel en toilet.

De ruime gesloten leefkeuken  (27 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft veel lichtinval en biedt een mooi uitzicht over de tuin. De tuin is middels een vaste trap vanuit de loggia bereikbaar. De tuin is circa 12 meter diep en 10 meter breed en gelegen op het oosten. Het object is aan de achterzijde via de Pastoor Savelbergstraat met de auto bereikbaar. Hier treft men een overdekte ruimte voor de stalling van twee auto’s aan.

Op de eerste verdieping(derde woonlaag)  treft men drie riante slaapkamers, respectievelijk, circa 14 m², 15 m² en 19 m² groot. Voorts is op deze verdieping nog een ruime berging met opstelling CV installatie en geiser ten behoeve van het woongedeelte. Vanuit de overloop biedt een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

Voor meer informatie of tekeningen betreffende de indeling van het woongedeelte kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

LIGGING

Door de ligging in het voetgangersgebied wordt een hoge attentiewaarde bereikt. Dagelijks passeren veel mensen deze locatie.  In de directe omgeving zijn diverse gebouwen in gebruik bij onder andere: Action, Kruidvat, Intertoys Speelgoedwinkel, DA Drogisterij & parfumerie, Scapino, Maxwell, Bel Company, Jeans Center, Villa Happ, Shoeby Fashion.

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid van deze locatie is zonder meer goed te noemen. De rijksweg A76 is vanaf deze locatie binnen 5 minuten via de N 298 te bereiken. De bereikbaarheid van deze locatie met het openbaar vervoer is goed. Vanuit Heerlen rijden 4 bussen naar Brunssum, lijn 21, 28, 36 en 37. Vanuit Sittard rijden 2 bussen naar Brunssum, lijn 36 en 37 en vanuit Maastricht rijdt één bus naar Brunssum, lijn 51.

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, gescheiden van de bovenwoning,
aardlekschakelaars, dagstroom. 

Centrale verwarming
Alle verblijfsruimten worden verwarmd middels radiatoren met thermostatische kranen. De centrale verwarming en de warmwater voorziening vinden plaats middels een gasgestookte CV combi installatie, merk Nefit, bouwjaar 2013.

Ventilatie
De grote kantoorruimte (3) is te ventileren middels een in 2012 nieuw geplaatst draai- /kiepraam.

Kozijnen/beglazing
De kantoorruimten 1 en 2 gelegen aan de voorzijde van het pand zijn voorzien van dubbele raampartijen. Kantoorruimte 3 is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing in combinatie met een aluminium draai- /kiepraam eveneens
voorzien van dubbele beglazing.

Wandafwerking
Vrijwel alle wanden zijn voorzien van vliesbehang. In 2012 zijn    de wanden grotendeels opnieuw geschilderd.    

Plafondafwerking
De kantoorruimten zijn grotendeels voorzien van systeemplafonds met ingebouwde
TL-verlichtingsarmaturen.

Kabelgoten
Alle kantoorruimten zijn voorzien van kabelgoten met elektriciteitsbekabeling,
telefonie- en data- bekabeling.

Kelder
De ruime droge kelder van circa 22 m² is bij uitstek geschikt als archief en/of
opslagruimte.

Parkeergelegenheid
De Kerkstraat in Brunssum kent vrij toegankelijk autoverkeer tot 12.00 uur ’s
ochtends. Daarnaast zijn parkeerzones,zogenaamde blauwe zones, aangewezen waar men met een parkeerkaart gratis mag parkeren. Op het eigen terrein zijn 2 overdekte en afsluitbare parkeerplaatsen aanwezig.

KERKSTRAAT 294-296 TE BRUNSSUM -BEELDBEPALEND PAND

Waarom is het pand beeldbepalend?
Het pand is gesitueerd in het noordelijk deel van de Kerkstraat. Het gebouw valt op door zijn
uitstraling. De architectuur wijkt af van de in de straat gangbare architectuur.

Relevante kenmerken van het pand   

Situering:
- Het pand ligt in de gesloten bebouwingswand van de Kerkstraat.
- Het pand is op de Kerkstraat georiënteerd.

Hoofdbouwvorm:
- Het pand bestaat uit een staafvormige, staande bouwmassa.
- De bouwhoogte is twee bouwlagen met kap.
- Op het gebouw ligt een zadeldak. De nokrichting ligt evenwijdig aan de
  straat.

Gevelopbouw
- Het pand heeft een verticale geleding.
- De gevel is duidelijk opgedeeld in een plint, een middenstuk en een dak.
- De plint heeft een terug liggende voorgevelrooilijn.
- De plint ligt enigszins verhoogd in de straatwand.
- Aan de rechterzijde is er sprake van een duidelijke entree.
- Aan de rechterzijde is een topgevel toegepast.
- In de gevel zijn staande ramen toegepast.

Materialisatie en detaillering:
- De gevels zijn hoofdzakelijk opgetrokken uit bruinrode baksteen.
- De ramen hebben een regelmatige en evenwichtige verdeling.
- Het dak is gedekt met donkergrijze gebakken pannen.
- In de gevel is er gebruik gemaakt van expressief metselwerk.
- Boven de vensters zijn rollagen gemetseld met staande bakstenen en
  natuursteenelementen.
- Onder de vensters tussen de 1e en 2e bouwlaag zijn betonnen elementen
  geplaatst. Aan weerszijden van de entree zijn cartouches aangebracht met daarin
  afbeeldingen van olifanten.
- In de gevel zijn forse vensterbanken toegepast.

Relatie met welstand:
- Het behouden van het pand in zijn oorspronkelijke karakteristiek en
  beeldvorming.
- Bij bouwkundige en architectonische wijzigingen aan het pand altijd
  rekening houden met het oorspronkelijk ontwerp en kenmerkend kleur- en
  materiaalgebruik.

BRUNSSUM

Brunssum is een stad en gemeente in het zuidoosten van Nederlands Limburg. Brunssum is inmiddels uitgegroeid tot een kerngezonde gemeente met ongeveer 30.000 inwoners en een verzorgingsgebied (op het gebied van onderwijs, recreatie, cultuur, gezondheidszorg en koophandel) van ruim 60.000 inwoners. In de gemeente zijn tal van scholen gevestigd voor basis-, voortgezet-, middelbaar-, voorbereidend wetenschappelijk-, nijverheid- en bijzonder onderwijs. Ook telt Brunssum een muziekschool en een internationale  scholengemeenschap. Brunssum biedt een prettige woon- en werkomgeving. De bebouwing is ruim, de groenvoorziening royaal, dankzij parken, pleinen en goed onderhouden straten waarvan vele als 30-kilometerzone zijn ingericht. De gemeente kent verder een bloeiend gemeenschaps-leven: vele honderden verenigingen zijn hier actief op het gebied van sport en cultuur. Brunssum maakt deel uit van Parkstad Limburg. Parkstad Limburg, medio 1999 opgericht, bestaat uit zeven gemeenten in de voormalige Oostelijke Mijnstreek: Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal. Samen hebben deze gemeenten 260.000 inwoners.


Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

       


 

vraagprijs € 135.000 k.k.

Hoofdfoto Kerkrade, Kampstraat 110
Topobject
Ruime karakteristieke tussenwoning met zonnige tuin en achterontsluiting, gunstig gelegen aan plein met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. De woning biedt mogelijkheden voor wonen en/of wonen en werken aan huis. Parkeervoorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid van de woning en er is een mogelijkheid om een eigen parkeervoorziening te maken op eigen grond aan de achterzijde van de woning. De woning heeft opvallend veel woonruimte en slaapkamers en een ruim trappenhuis Algemene info: De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing. De woning heeft een ruim trappenhuis, een ruime woonkeuken en een goed omsloten tuin/binnenplaats met achterontsluiting. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren met thermostaatkranen. De cv/combi- ketel is in 2010 vernieuwd en op huurbasis. De woning is inpandig opgefrist, aan de achterkant is enig opknapwerk nodig. Indeling: De entree/gang met meterkast en toilet heeft trappen naar de kelder (ca. 25 m2) en naar de 1 ste verdieping. De gang biedt toegang tot de ruime woonkeuken (ca. 15 m2) en een woonkamer (ca. 35 m2). Aansluitend aan de woonkeuken ligt de bijkeuken/berging (ca. 10 m2) en een speelkamer (ca. 17 m2). Deze ruimtes hebben uitzicht op en/of directe toegang tot de volledig omsloten tuin/binnenplaats (ca. 50 m2). De keuken is voorzien van een groot aanrecht met keukenkastjes. 1e verdieping: Via het ruime trappenhuis en overloop zijn een grote slaapkamer (ca.18 m2), een kleinere slaapkamer (ca.10 m2), een badkamer (ca. 9 m2) en een kleine berging/kast te bereiken. De betegelde badkamer heeft een ruim ligbad, een vaste wastafel en een toilet. 2e verdieping: Via de vaste trap en overloop zijn drie ruime (zolder)slaapkamers (ca.12 m2/10 m2/8 m2), een betegelde doucheruimte met wastafel en een toilet te bereiken. Tuin: De goed besloten tuin (ca. 50 m2) heeft een ontsluiting aan de achterzijde. De tuin is vanuit de bijkeuken/berging en speelkamer te betreden. Achter de omsloten tuin is het mogelijk om op eigen grond een parkeervoorziening te maken. De tuin dient opnieuw aangelegd te worden.
Advertentie:

vraagprijs € 365.000 k.k.

Hoofdfoto Brunssum, Hazelaar 66
Topobject
RIANT LANDHUIS GELEGEN AAN PERMANENTE GROENVOORZIENING IN DE WIJK DE HEMELDER. Souterrain: woning is geheel onderkelderd. Garage met openslaande houten garagedeuren, met ruimte voor twee auto's, diverse voorraadkelders. Souterrain is voorzien van verwarming en plavuizen en gestucte muren. Er is een separate bar annex hobbyruimte. Begane grond: Hal met meterkast, toilet geheel betegeld met zwevend closet en fontein. L-vormige woonkamer met allesbrander/open haard en airco, aparte kantoorruimte. Luxe hoogglans inbouw keuken met granieten werkblad, vaatwasmachine (Siemens), inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en koffiezetapparaat (allen Miele). In de bijkeuken is de CV-ketel (Nefit) gesitueerd en aansluiting wasautomaat en droger. De begane grond is voorzien van parketvloer, de keuken heeft een granieten vloer en de bijkeuken is voorzien van plavuizen. De tuin is toegankelijk via tuindeur in de keuken en openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer. De tuin heeft een zonneterras en een aluminium veranda. Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers en een grote geheel betegelde badkamer met douche met cabine, ligbad met whirpool, badmeubel met wastafel, zwevend closet en separate bergruimte. Verdieping is voorzien van laminaat vloer. Grote slaapkamer is voorzien van airco. Bijzonderheden: - Gehele woning is voorzien van dubbel glas; - Spouwisolatie; - dakisolatie. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste). Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend Woning is collegiaal in de verkoop met Ruijters.

k.p. vanaf € 189.500 k.k.

Hoofdfoto Heythuysen, Sportlaan 28
Topobject
TE KOOP: Dit is nu werkelijk een huis waar u uw spullen maar hoeft in te zetten en wonen maar.... Deze  charmante en perfect onderhouden  half vrijstaande woning is gelegen op een uitstekende locatie aan de Sportlaan te Heythuysen. De woning is de laatste jaren   grondig verbouwd en opgeknapt. De indeling is herzien en  de  begane grond is voorzien van nieuwe wanden en nieuw stucwerk,  de elektra is geheel vernieuwd,  er is een nieuwe keuken en nieuwe badkamer  geplaatst en  de zolderruimte heeft een ware metamorfose ondergaan. De riante tuin is gelegen op het zuidoosten en is fantastisch aangelegd. De tuin biedt volop privacy en er is parkeergelegenheid voor 2 auto's op het eigen perceel.


ALGEMEEN

Adres
Sportlaan 28,  6093 GR  Heythuysen

Bouwjaar
1975

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 110   m²

Inhoud
circa 360 m³

Perceeloppervlakte
282 m²

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is voldoende  parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

Tuin
De tuin is circa 10 meter diep en circa 16 meter breed en gelegen op het zuidoosten.

Vanaf prijs
€ 189.500,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Overdekte entree. Lichte ontvangsthal met garderobe, meterkast, toiletruimte voorzien van toilet en fontein. Een mooie binnendeur geeft toegang tot de woonkamer. Door de ingrijpende renovatie van een aantal jaren geleden is een lichte woonkamer met fraaie open keuken gerealiseerd. Alle wanden in de woonkamer zijn strak afgewerkt en alle lampen zijn dimbaar. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde heeft de woning veel lichtinval en optimaal tuincontact wat voor een aangenaam leefklimaat zorg draagt. De moderne keuken is uitgevoerd in taupetint en voorzien van gasfornuis met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi oven- magnetron. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar.

Tuin
Sfeervol aangelegde en zonnige tuin met gezellig terras, loungehoek en speelhoek voor de kinderen. De ruime en privacyrijke tuin is gelegen op het zuidoosten en is circa 10 meter diep en circa 16 meter breed. De tuin is via een eigen achterom bereikbaar. Er bevindt zich nog een praktische stenen berging in de tuin en aan de straatzijde is (beschut achter de haag) parkeerfaciliteit voor 2 auto’s gerealiseerd.

Eerste verdieping
Vanuit de woonkamer biedt een tussenportaal toegang naar de eerste verdieping. Op de overloop valt het ruimtelijk effect van een balustrade (op de plaats waar voorheen een muur stond) direct op. Er bevinden zich twee slaapkamers met een afmeting van 4.16 x 2.90 meter en een slaapkamer met een afmeting van 2.48 x 3.04 meter. De vloeren zijn gedeeltelijk voorzien van nette vloerbedekking en ¬één kamer en de overloop zijn afgewerkt met laminaat. De slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.  Luxe badkamer voorzien van douchecabine, wastafel in ombouwmeubel en toilet. 

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap bereikt u de keurig afgewerkte zolder waar zich nog een werkkamer bevindt. In 2015 is het dak geïsoleerd, zijn er twee nieuwe dakramen geplaatst en is de zolderruimte keurig afgewerkt voorzien van wandkasten en een ombouw rondom de CV installatie. De wasmachine aansluiting bevindt zich zowel op zolder als op een van de slaapkamers op de eerste verdieping.

VOORZIENINGEN EN INSTALLATIES


Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen.  De installatie is een aantal
jaren geleden  geheel vernieuwd inclusief bedrading, kabelwegen en geheel voorzien van nieuw schakelmateriaal.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel. Vrijwel overal in de woning zijn aansluitingen realiseerbaar i.v.m. reeds aangebrachte loze voorzieningen.

CV installatie
De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats via een gasgestookte HR combiketel,  merk Remeha Avanta HR, bouwjaar 2010. Vrijwel de gehele woning is
voorzien van nieuw leidingwerk, radiatoren en (thermostaat)kranen.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk voorzien dubbele beglazing.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met  gedeeltelijk dubbele HR ++ beglazing en gedeeltelijk voorzien van enkele beglazing.  

Rolluiken
Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.

De woning is de laatste jaren op een flink aantal punten verbeterd en gerenoveerd.
Onderstaand treft u een opsomming van de gedane werkzaamheden.

•    2010 Nieuwe moderne keuken met complete inbouwapparatuur en close in boiler in plint
•    2010 Nieuwe CV installatie incl. leidingwerk en radiatoren
•    2010 Vernieuwing binnenwanden begane grond (m.u.v. toilet en meterkast)
•    2010 Plafonds begane grond voorzien van stucplafond
•    2010 Alle wanden begane grond + traphal + overloop zijn opnieuw gestukadoord en  
      geschilderd.
•    Nieuwe  fraaie binnendeuren begane grond, nieuwe achterdeur met 3 puntssluiting.
•    Nieuwe cilinders zodat alle deuren opengaan met eenzelfde sleutel
•    Er is een nieuwe balustrade op overloop geplaatst voor een ruimtelijk effect
•    Nieuwe vlizotrap zolder
•    2011 Aanleg tuin met verlichting
•    2014 Nieuwe badkamer
•    2015 plaatsing 2 dakramen zolder
•    2015 Isoleren van het dak en afwerking van het dak aan de binnenzijde
•    2015 Plaatsing nieuwe wandkasten zolder


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel.

Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

   


   

vraagprijs € 269.000 k.k.

Hoofdfoto Sint geertruid, Dorpstraat 7A
Topobject
VERLAAGD IN PRIJS ! In de oude dorpskern van Sint Geertruid gelegen ruime half vrijstaande, goed onderhouden woning met o.a. grote oprit, 2 garages, 3 slaapkamers 1 zolderkamer, en ruime tuin, gelegen op een zeer ruim perceel van 1189 m².
Kelder:

In de kelder (totaal circa 30 m2) is een ruimte ingericht als wasruimte en een als voorraadkelder. In een andere kelderruimte treft u de cv-combi ketel aan (eigendom) . Begane grond:

Via de grote oprit loopt u naar de voordeur. In de hal (11 m2) ligt een groene natuurstenen tegelvloer. Verder treft u hier de meterkast aan, de (vernieuwde) toiletruimte, de deur naar de keuken en de toegangstrap naar de 1e etage en de trap naar de kelders. De trappen zijn uitgevoerd in hardhout en afgewerkt met smeedijzeren sierwerk. In de keuken (10 m2) is een witte keuken geplaatst, voorzien van oven, afzuigkap, koelkast elektrische kookplaat en afgewerkt met een kunststof afgewerkt werkblad. Vanuit de keuken heeft u via de keukendeur toegang tot het tuinterras. Via de keuken loopt u naar de woonkamer. Opvallend is de mooie lichtinval door het grote raam aan de voorzijde en de schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer. In de woonkamer ligt een mooie parketvloer. In het midden van de woonkamer (33 m2) staat een schouw; het kanaal is nog intact het plaatsen van een open  haard is met een kleine aanpassing mogelijk. Eerste verdieping:

Via de ruime overloop loopt u naar de 3 slaapkamers en de (vernieuwde) badkamer.
 • Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is 17 m2 groot
 • Slaapkamer 2: deze slaapkamer is 15 m2 groot.
 • Slaapkamer 3: Deze kleinere slaapkamer (circa 9 m2 groot) is voorzien van een inbouwkast.
 • Badkamer: De mooie badkamer ( 6 m2) is uitgevoerd in grijs/wit kleurstelling en voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel, wandcloset en een designradiator.
Tweede verdieping:

Via een vaste, hardhouten trap heeft u toegang tot de 2e etage Hier treft u een grote zolder/hobbykamer (circa 30 m2).. Deze zolderkamer is voorzien van een dakvenster. Met kleine aanpassingen kan deze ruimte als 4e slaapkamer gebruikt worden. Tuin:

Een niet- traditionele tuin , maar wel zeer ruim en bijzonder! Achter de woonkamer en keuken bevindt zich een fijne patiotuin met stenen berging (10 m2) . Het geheel is omsloten met een haag. Uiteraard kan hier ook 1 grote tuin van gemaakt worden. Via het zij-poortje loopt u naar de tuin aan de achterzijde; hier bevinden zich ook de 2 garages (38 m2). Het geheel is af te sluiten d.m.v. de poort aan de voorzijde van de woning. Nadere bijzonderheden:

 • De woning is geheel voorzien van rolluiken.
 • Aan de voorzijde van de woning zijn kunststof kozijnen geplaatst aan de achterzijde aluminium geheel voorzien van dubbele beglazing.
 • De cv-combi –ketel is in eigendom.
 • De naastgelegen woning is tevens aan te kopen. .

Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Omgeving:

Sint Geertruid is een sfeervol dorp,toch slechts 15 autominuten verwijderd van het AZM, Universiteit en het centrum van Maastricht.Landelijk gelegen, nabij het Savelsbos, en slechts vijftienhonderd inwoners tellend. St. Geertruid is  bekend van de vele hoogstamboomgaarden. Tot de jaren 50-60 stond rond ieder gehucht een groot arsenaal aan hoogstamfruitbomen. Ieder jaar wordt in het gehucht Libeek de "Hoeve Feesten" georganiseerd, met onder meer een folkloristische optocht, een boerenbruiloft, live muziek en diverse attracties. Meer informatie?:


Wilt u vrijblijvend meer informatie of heeft u vragen over deze woning?

Bel 043-409 4440 / 06-2000 7465
of mail naar info@goessens-makelaardij.nl

Goessens & Goessens Makelaardij
Kerkstraat 23
6245 CA Eijsden
www.goessens-makelaardij.nl

vraagprijs € 595.000 k.k.

Hoofdfoto Vaals, Parklaan 10
Topobject
Inleiding: In 2006 geheel gerenoveerde vrijstaande villa op een van de mooiste plekjes in Vaals. De Parklaan 10 geeft het gevoel midden in het Park van Kasteel Bloemendal te liggen. De achterliggende tuin vergroot deze dimensie. Daarbij dienen de 2 badkamers, 4 slaapkamers, kantoor, dubbele garage en 180m2 woongenot niet vergeten te worden. Dit alles op een kavel van een trotse 1.071 m2. Indeling: Souterrain en Garage (op straatniveau): Inpandig bereikbare verwarmde garage 5,74 x 4.00 met elektrisch bedienbare sectionaalpoort (met afstandsbediening), provisiekast 1.53 x 1.70, afsluitbare werkkast 1.53 x 2.22. Berging 2.62 x 4.77 met lichtkoepel, welke gebruikt kan worden als tweede garage voor een kleine auto. Bijkeuken/wasruimte 5.20 x 2.68 met lichtkoepel, aansluitpunten voor wasmachine, wasdroger en TV, warm en koud water. Het souterrain is geheel voorzien van een plavuizen vloer. Parterre links: Entree. Hal met garderobe, meterkast. Vrij hangend toilet met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot studie/werkkamer 4.20 x 2.54 met optimale lichtinval en uitzicht op Hotel Kasteel Bloemendal. Tochtdeur. Eetkamer 3.79 x 2.93 gesitueerd aan de achterzijde van de woning met prachtig uitzicht op de tuin. Moderne keuken 2.78 x 2.58 in U-opstelling, greeploos, voorzien van AEG apparatuur: grote 4-pits inductiekookplaat, heteluchtoven, RVS afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken uitzicht op de kruidentuin aan de zijkant van de woning. De parterre links is (behalve de studie) voorzien van een plavuizen vloer. Parterre rechts: Tussenhal met plavuizen vloer met deur naar de tuin. Woonkamer 7.48 x 3.99 met veel lichtinval en openslaande deuren naar Frans balkon aan de straatzijde. Zitgedeelte met schuifpui naar de tuin. Via achterom, ook toegang tot de goed omsloten, parkachtig aangelegde ca. 32 meter diepe tuin met optimale privacy. De tuin is gelegen op het zuiden en beschikt over twee terrassen met elektrisch bedienbare zonneschermen. Eerste verdieping links: Twee slaapkamers van respectievelijk 3.98 x 3.65 en 3.98 x 1.93. Luxe afgewerkte badkamer 2.54 x 2.77 voorzien van inloopdouche met hardglazen douchewand, dubbele wastafel met ruime laden en handdoekenradiator. Separaat vrij hangend toilet met fonteintje. Badkamer en toilet zijn voorzien van plavuizen. Via vlizotrap te bereiken bergzolder, alwaar de boiler en de mechanische ventilatie t.b.v. toiletten, badkamer en keuken zich bevinden. Eerste verdieping rechts: Twee slaapkamers van respectievelijk 3.99 x 2.21 en 3.99 x 5.02 waarvan de slaapkamer aan de voorzijde momenteel in gebruik is als hobbykamer. Hier bevindt zich tevens een tweede badkamer, voorzien van plavuizen, met een douche, wastafel, vrij hangend toilet en mechanische ventilatie. Ook hier een via vlizotrap te bereiken bergzolder, alwaar de HR Combi CV-ketel zich bevindt. Tuin Zowel de oude als (2006) nieuwe beplanting zetten het gevoel van een park voort. Ruimte en privacy in overvloed. Met een tuin van deze afmeting heeft u altijd tegelijkertijd zon en schaduw ter beschikking. Een paar bijzonderheden: - Aan voorzijde parkeergelegenheid voor vier auto's op eigen terrein en 12 meter diepe voortuin. - Overig inpandige ruimte 59 m² zoals garage, wasruimte, berging en werkkasten. - De buitenzijde van de woning is in 2015 geheel geschilderd. - Hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. - Alle binnenmuren zijn afgewerkt met glad stucwerk. - De woning (bouwjaar 1990) is in het geheel gemoderniseerd in 2006. - Tevens is in 2006 de berging en de wasruimte aangebouwd, waarop een mooi sedum dak. Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.

€ 950.000

Hoofdfoto Bemelen, Gasthuis 32
Topobject
Karakteristieke hoeve met twee voorhuizen voor dubbele bewoning of praktijk aan huis.

vraagprijs € 539.000 k.k.

Hoofdfoto Eijsden, Korenbloem 27
Topobject
Te koop: Bouwgrond gelegen in Eijsden inclusief vergunning en livingstone bouwplan van een moderne luxe villa. Wilt u graag een nieuwbouwwoning maar duurt de oplevering te lang? Deze woning is op te leveren binnen 6 maanden. Rustig gelegen met vrij zicht op parkje aan de overzijde . Alle voorzieningen; scholen en winkels zijn in de directe omgeving te vinden.
Begane grond:

Bespaar u tijd en geld ! Deze woning is te bouwen binnen 3-4 maanden als alles volgens planning loopt. In plaats van de gebruikelijke 1.5 jaar. Plan en bouwvergunning zijn reeds afgegeven. U betreedt de woning via een mooie hal.  Achter in de entree hal bevindt zich de toilet. Tevens bevindt zich onder de trap een bergingsruimte. De keuken en de woonkamer zijn samen ca. 65 m2 groot. Opvallend is de vele lichtinval. Via de woonkamer bereikt u de studeerkamer (15 m2) . De studeerkamer bevindt zich achter de garage. Deze ruimte zou ook goed kunnen dienen als gelijkvloerse (4e) slaapkamer. De garage (ca. 25.5 m2 groot) heeft een grote poort aan voorzijde. Twee 'solartubes' zorgen voor veel natuurlijk daglicht. Eerste verdieping:

Hier bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en de technische ruimte. De toegang naar de technische ruime  bevindt zich op de overloop, Een geschikte ruimte voor het plaatsen van de cv ketel . Vanaf het mooie ruime overdekte balkon is zicht op het park aan de overzijde.
 • Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 18 m2 groot en voorzien van een trapkast.
 • Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 15 m2 groot en heeft een overdekt balkon.
 • Badkamer 1: Deze badkamer is ca. 12 m2 groot. Hier bevindt zich een bad en een inloopdouche. Tevens bevindt zich hier een wastafel en toilet.
Tweede verdieping;

Hier bevindt zich de 3 de slaapkamer,  de 2e badkamer en een balkon.Op het balkon is het prachtig uitkijken op het groene parkje aan voorzijde.
 • Slaapkamer 3:Deze slaapkamer is ca. 22 m2 groot.
 • Badkamer 2: Deze badkamer is ca. 4.5 groot. Voorzien van wastafel, inloop douche en wandcloset toilet.
Verdere info.:

Bespaar uw tijd en geld !Bouwen en wonen in 3 a 4 maanden i.p.v. 1.5 jaar. Aanpassingen aan de Livingstone villa is mogelijk en goed bespreekbaar met Livingstone. Verkopers bieden wegen omstandigheden hun volledig bouwplan met bouwvergunning aan. Een prachtig project. U heeft de kans om dit over te nemen. De woning wordt opgeleverd  zonder keuken maar met 2 volledige badkamers en toilet (incl. sanitair, tegelwerk,radiator en cv met extra capaciteit). Een contract dat met keuken- en badkamer leverancier is aangegaan kan worden overgenomen indien gewenst. Uiteraard kunt u ook uw eigen keuken/badkamer uitzoeken. Meer informatie?:


Wilt u vrijblijvend meer informatie of heeft u vragen over deze woning?

Bel 043-409 4440 / 06-2000 7465
of mail naar info@goessens-makelaardij.nl

Goessens & Goessens Makelaardij
Kerkstraat 23
6245 CA Eijsden
www.goessens-makelaardij.nl
Pagina:
1
2
3


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Brunssum, Hazelaar 66
Brunssum, Hazelaar 66
vraagprijs € 365.000 k.k.
Adviesburo van Oppen
Beek lb, Bourgognestraat 5
Beek lb, Bourgognestraat 5
vraagprijs € 195.000 k.k.
Kerkhoffs Makelaardij
Noorbeek, Dorpstraat 18
Noorbeek, Dorpstraat 18
vraagprijs € 600.000 k.k.
Boon Vastgoed