Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Open dagen te koop staande huizen in Limburg

Pagina:
1

vraagprijs € 100.000

Hoofdfoto Maastricht, Wolkammersdreef 75A
Open huis: 03-03-2018 Zaterdag 3 maart van 12:00 tot 13:30
Goed onderhouden appartement op gewilde locatie. 

Locatie is het allerbelangrijkste als je een appartement koopt. Daarom worden appartementen in Belfort zo snel verkocht. Op moment van schrijven zijn er 20 appartementen verkocht maar staan er 0(!) te koop in Belfort. Zorg dus dat je er bij bent! 

Ik vertel je zo meer over het appartement en hoe je gebruik kunt maken van deze kans, maar eerst even wat belangrijke zaken die je nu al in je agenda kunt schrijven: 

===================== 

OPEN HUIS: 
Zaterdag 3 maart van 12:00 tot 13:30 
Zondag 4 maart van 12:00 tot 13:30 
Woning wordt verkocht op 5 maart aan beste bieder. 

BIEDEN VANAF: € 100.000 – dus geen vraagprijs, maar een ‘bieden vanaf prijs’. Zo kun jij zelf bepalen wat je de woning waard vindt nadat je hem gezien hebt. 

RECENT VERKOCHTE EVEN GROTE APPARTEMENTEN IN BELFORT: 

€ 135.000 
€ 133.000 
€ 147.000 

Het complete rapport zit in de gratis brochure die je per mail kunt opvragen en binnen vijf minuten in je mailbox kunt hebben - inclusief verkochte huizen waar het op is gebaseerd. 

Vraag de brochure aan om binnen 5 minuten alle informatie van dit huis te hebben. 
===================== 

Ok, staat het in de agenda en is de brochure aangevraagd? Dan kunnen we verder! 

Als je een huis gaat kopen zijn er drie dingen belangrijk. 

1. Locatie 
2. Locatie 
3. Locatie 

Daarna komt de rest. Bij de Wolkammersdreef 75 A zit dat wel goed. Het ligt in Belfort. Gelukkig kun je zelf zien dat de wijk geliefd is, de algemene cijfers hiervan hebben we je net gegeven. Cijfers liegen niet, maar je gevoel is ook belangrijk. Als je door de wijk heenloopt begrijp je meteen waarom het er goed wonen is. En door de manier van verkoop heeft iedereen gelijke kansen, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij voor je neus weggekaapt wordt voordat de open huis wordt gehouden. 

Huurders zeggen vaak dat je wel risico loopt als je koopt. Dat is waar. Koop je een huis, dan moet je nog rekening houden met onderhoud en eventuele rampen zoals een dak dat stukgaat of een kelder die onderloopt. Maar het voordeel van een appartement is dat je dat risico niet loopt! 

Want voor de kosten van de VVE (€ 187 per maand waarvan € 55 voorschot stookkosten) weet je 100% zeker dat je niet voor die kosten hoeft op te draaien. Dat risico is afgedekt. 

Niet bij elk appartement, want de VVE moet wel gezond zijn. Gelukkig is die van de Wolkammersdreef kerngezond met meer dan € 107.000 in het reservefonds. 

Dus wat is er nog meer bijzonder aan de Wolkammersdreef 75 A?: 

- Het appartement is goed onderhouden en woonklaar. Natuurlijk verander je dingen -dat doe je altijd- maar je koopt in elk geval geen appartement waar je nog maandenlang in moet klussen om het bewoonbaar te maken. 

- Het ligt in een rustige beschutte en groene woonwijk, dichtbij scholen, winkelcentrum Brusselse Poort, openbaar vervoer, uitvalswegen en op 10 minuten fietsen van het centrum. We zeiden het al eerder, bij vastgoed draait het om locatie, locatie, locatie en dat zit bij de Wolkammersdreef 75 A wel goed. 

- Gemoderniseerde badkamer met wastafel en douche 

- Handige bijkeuken en een interne berging van 6m2 op de begane grond. 

HOE JE ALLE BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET HUIS BINNEN 5 MINUTEN IN HUIS HEBT 

We komen zo bij de indeling, maar wat je het beste nu kunt doen is de brochure aanvragen. Onze brochures zijn waarschijnlijk niet wat je inmiddels gewend bent van brochures. Veel te vaak is de brochure gewoon wat foto’s met dezelfde tekst die je ook op Funda ziet. Daar heb je niks aan. Dat begrijpen wij, daarom is dit compleet anders. 

Wij geloven dat we kopers zoals jij het beste zoveel mogelijk informatie kunnen geven zodat vragen vooraf worden beantwoord. Er is niks zo irritant als met vragen zitten die makkelijk beantwoord kunnen worden. Daarom hebben we de brochure samengesteld in de vorm van een informatiepakket. Je vindt er informatie over: 

- Het huis zelf natuurlijk, dus afmetingen, kenmerken van het huis en veel gestelde vragen 
- Maandelijkse kosten van het huis, eventuele gebreken die er zijn, roerende zaken 
- De unieke garanties die je krijgt bij deze manier van verkoop 
- Hoe en wanneer je kunt komen kijken naar het huis en wat je kunt verwachten als je komt 
- Waarom het een bieden vanaf prijs is en wat we bedoelen met die digitale taxatiewaarde 
- Wat de woning ongeveer waard is en waar we dat op baseren (zodat je zelf een beeld kunt vormen) 
- Hoe de onderhandelingen gaan en wat je kunt verwachten 
- Waar je terecht kunt als er toch nog vragen zijn na het lezen van al die informatie 

Dat allemaal, en meer! 

Heb je interesse, vraag hem aan! We willen compleet transparant zijn en je alles vooraf vertellen, want we geloven dat we het voor jou als koper dan zo makkelijk mogelijk maken om een goede beslissing te nemen. 

Vraag hem nu aan, het is een waardevol document voor elke woningkoper. En het is gratis! 

INDELING 

Begane grond: centrale toegang met bellentableau, intercom video, brievenbussen, trappenhuis en bergingen 
Tweede woonlaag: toegang, hal, toilet, moderne badkamer met wastafel en douche, woonkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van balkon en beiden van vaste kasten, gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met boiler opstelling, meterkast 

DE VOLGENDE STAP 

Hierna komen nog wat standaard clausules, maar als je na het lezen van het bovenstaande enthousiast bent / interesse hebt gekregen / nieuwsgierig bent geworden -> vraag dan de brochure aan! Het is de logische volgende stap. 

BIEDEN VANAF 

De bieden vanaf prijs geeft je de kans om het huis te bekijken en zelf te bepalen wat je het waard vindt. Op het Open Huis heb je de kans om vrijblijvend een bod te doen en op maandagavond krijgt iedereen vóór de start van de biedingen te horen wat het hoogste bod is. Meer informatie hierover staat in de brochure 

HOE WERKT DAT MET BIEDEN VANAF? 

Dit systeem werkt op basis van een vrijwillige veiling. Dat betekent dat het biedingsproces lijkt op dat van een veiling, maar dat je als koper wél alle bescherming krijgt die je normaal ook zou krijgen. Je hebt bijvoorbeeld de normale bedenktijd, je krijgt de tijd om de financiering te regelen en je hebt alle gelegenheid om een bouwkundige keuring te laten verrichten. 

In de brochure hebben we alle beschikbare informatie over de woning opgenomen zodat je nooit zorgen hoeft te hebben dat er informatie wordt achtergehouden of dat je koopt voor een verkeerde prijs. 

De aanbieding is vrijblijvend en een uitnodiging om in onderhandeling te treden. 

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN 2580 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

vraagprijs € 75.000 k.k.

Hoofdfoto Tegelen, Kaldenkerkerweg 76
Open huis: 24-02-2018 Zaterdag 24 februari van 12:00 tot 13:30
Opknapper: Compleet op te knappen woning met diepe tuin en mogelijkheid tot bouwgrond in achtertuin.

Als je handig bent en op zoek bent naar een huis dat je op kunt knappen dan is dit een ideale mogelijkheid. Het is een project, maar daar is de prijs ook naar.

Ik vertel je zo meer over het huis en hoe je gebruik kunt maken van deze kans, maar eerst even wat belangrijke zaken die je nu al in je agenda kunt schrijven

=====================

OPEN HUIS:
Zaterdag 24 februari van 12:00 tot 13:30 
Zondag 25 februari van 12:00 tot 13:30 
Woning wordt verkocht op 26 februari aan beste bieder.

BIEDEN VANAF: € 75.000 – dus geen vraagprijs, maar een ‘bieden vanaf prijs’. Zo kun jij zelf bepalen wat je de woning waard vindt nadat je hem gezien hebt. 

INDEXWAARDE: € 128.656
WOZ WAARDE: € 126.000

Het complete rapport zit in de gratis brochure die je per mail kunt opvragen en binnen vijf minuten in je mailbox kunt hebben - inclusief verkochte huizen waar het op is gebaseerd. 

Vraag de brochure aan om binnen 5 minuten alle informatie van dit huis te hebben.
=====================

Ok, staat het in de agenda en is de brochure aangevraagd? Dan kunnen we verder!

Goed geprijsde opknappers vinden is een hels karwei. Begrijp me niet verkeerd, er staan genoeg huizen te koop waar een klusser zich op kan uitleven… maar de prijs is dan niet aangepast aan al dat werk! Als huizen waar nog voor € 50.000 aan verspijkerd moet worden te koop staan voor € 25.000 minder dan instapklare woningen… dan gaat er iets niet goed.

Dat is bij de Kaldenkerkerweg 76 niet. We weten dat bijna alles aangepakt moet worden. Daarom kiezen we voor de bieden vanaf prijs, zo kun je zelf bepalen wat jij het waard vind als je naar het open huis geweest bent.

Dus wat is er nog meer bijzonder aan de Kaldenkerkerweg 76?:
- Groot perceel, achtertuin is deels als bouwgrond aangemerkt. 

Volgens bestemmingsplan is een gedeelte van deze achterste tuin aangemerkt als gedeelde bouwlocatie. Hier mag onder bepaalde voorwaarden gebouwd worden. Toegestaan is 1 vrijstaande woning. Bebouwing is alleen mogelijk samen met het (gedeelte) buurperceel zodat een volwaardige bouwkavel ontstaat. In de voorschriften van het bestemmingsplan is hierover opgenomen dat; ingeval van halfvrijstaande en vrijstaande bebouwing dient de afstand van de vrijstaande gevel tot de zijdelingse perceelgrens minimaal 3 m te bedragen. Dit laatste is niet mogelijk het perceel is te smal aan de achterzijde.

- Flinke (11m2) moderne af te maken keuken (2014)

- Ruime af te maken moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel

- Je hebt ook ademruimte om je heen. Veel nieuwere bouw wordt tegenwoordig op een postzegeltje gebouwd, maar hier heb je een perceel van maar liefs 730m2. Je hebt een diepe omheinde achtertuin op Zuidwest met ruime bergingen. 

- Met 3 slaapkamers, een ruime provisiekelder (10m2), aparte ruime bergingen en een achterom is het een echte complete gezinswoning

- Het ligt in een rustige woonwijk, dichtbij scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen en winkelcentrum. 

HOE JE ALLE BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET HUIS BINNEN 5 MINUTEN IN HUIS HEBT

We komen zo bij de indeling, maar wat je het beste nu kunt doen is de brochure aanvragen. Onze brochures zijn waarschijnlijk niet wat je inmiddels gewend bent van brochures. Veel te vaak is de brochure gewoon wat foto’s met dezelfde tekst die je ook op Funda ziet. Daar heb je niks aan. Dat begrijpen wij, daarom is dit compleet anders.

Wij geloven dat we kopers zoals jij het beste zoveel mogelijk informatie kunnen geven zodat vragen vooraf worden beantwoord. Er is niks zo irritant als met vragen zitten die makkelijk beantwoord kunnen worden. Daarom hebben we de brochure samengesteld in de vorm van een informatiepakket. Je vindt er informatie over:

- Het huis zelf natuurlijk, dus afmetingen, kenmerken van het huis en veel gestelde vragen
- Maandelijkse kosten van het huis, eventuele gebreken die er zijn, roerende zaken
- De unieke garanties die je krijgt bij deze manier van verkoop
- Hoe en wanneer je kunt komen kijken naar het huis en wat je kunt verwachten als je komt
- Waarom het een bieden vanaf prijs is en wat we bedoelen met die digitale taxatiewaarde
- Wat de woning ongeveer waard is en waar we dat op baseren (zodat je zelf een beeld kunt vormen)
- Hoe de onderhandelingen gaan en wat je kunt verwachten
- Waar je terecht kunt als er toch nog vragen zijn na het lezen van al die informatie

Dat allemaal, en meer! 

Heb je interesse, vraag hem aan! We willen compleet transparant zijn en je alles vooraf vertellen, want we geloven dat we het voor jou als koper dan zo makkelijk mogelijk maken om een goede beslissing te nemen.

Vraag hem nu aan, het is een waardevol document voor elke woningkoper. En het is gratis!

INDELING

Begane grond: toegang, ruime woonkamer (+/-28m2), berging/ toegang tot de ruime kelder (6m2), gesloten moderne en ruime keuken (11m2) met diverse inbouwapparatuur, gang, moderne complete badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet, aparte ruime CV-ketel opstelplaats en wasmachineaansluiting
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers

DE VOLGENDE STAP

Hierna komen nog wat standaard clausules, maar als je na het lezen van het bovenstaande enthousiast bent / interesse hebt gekregen / nieuwsgierig bent geworden -> vraag dan de brochure aan! Het is de logische volgende stap.

BIEDEN VANAF

De bieden vanaf prijs geeft je de kans om het huis te bekijken en zelf te bepalen wat je het waard vindt. Op het Open Huis heb je de kans om vrijblijvend een bod te doen en op maandagavond krijgt iedereen vóór de start van de biedingen te horen wat het hoogste bod is. Meer informatie hierover staat in de brochure

HOE WERKT DAT MET BIEDEN VANAF?

Dit systeem werkt op basis van een vrijwillige veiling. Dat betekent dat het biedingsproces lijkt op dat van een veiling, maar dat je als koper wél alle bescherming krijgt die je normaal ook zou krijgen. Je hebt bijvoorbeeld de normale bedenktijd, je krijgt de tijd om de financiering te regelen en je hebt alle gelegenheid om een bouwkundige keuring te laten verrichten. 

In de brochure hebben we alle beschikbare informatie over de woning opgenomen zodat je nooit zorgen hoeft te hebben dat er informatie wordt achtergehouden of dat je koopt voor een verkeerde prijs.

De aanbieding is vrijblijvend en een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN 2580 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

k.p. vanaf € 225.000 k.k.

Hoofdfoto Deurne, Groenveld 4
Open huis: 24-02-2018
Dit pand wordt te koop aangeboden via het Maison Direct principe. OPEN HUIS – za. 24 feb. 2018 van 12:00 tot 14:00 uur Mooie instaklare 2/1 kap woning met berging gelegen in nieuwbouwwijk Startebos. Woonkamer, open keuken, vloerverwarming, toilet berging en bergruimte en mooi aangelegde tuin. 3 slaapkamers 1e verdieping, Badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Vaste trap naar de zolder met mogelijkheid tot vierde slaapkamer met dakraam. Zonnepanelen op het dak aan de achterzijde. Deze woning wordt aangeboden via Maison Direct met een BIEDEN VANAF prijs! Maison Direct is een nieuw verkoopconcept van Maison Makelaars. Om iedereen gelijke kansen te bieden deze woning aan te kopen organiseren wij een Open Huis waarbij je van harte wordt uitgenodigd deze woning te komen bezichtigen. Je kunt je voor dit Open Huis per mail aanmelden via ph@maisonmakelaars.nl. Je ontvangt voorafgaand aan het Open Huis de nodige informatie zoals de vragenlijst, lijst roerende zaken, het biedingsformulier en de voorwaarden voor deze woning zodat je goed beslagen ten ijs komt. Tijdens het Open Huis heb je de gelegenheid om de woning uitgebreid te bezichtigen. Neem gerust alvast iemand mee als je graag iemand mee wilt laten kijken. Is deze woning voor jou interessant? Dan nodigen we je van harte uit om per mail middels het biedingsformulier een bod uit te brengen. De biedingstijd sluit een week na het Open Huis op zaterdag om 11:00 uur. De daarop volgende maandag zullen alle biedingen worden voorgelegd aan de eigenaar en hij zal beslissen of en aan wie deze woning gegund gaat worden. Iedereen die een bod heeft uitgebracht ontvangt per mail een terugkoppeling. Wordt de woning aan niemand gegund dan zal deze alsnog regulier in de verkoop komen. Er zijn een aantal voorwaarden om tot een bieding te komen. Deze kun je vinden op het biedingsformulier. Bezichtigingen voorafgaand aan de Open Huizenroute is NIET MOGELIJK. Wij hopen je persoonlijk te mogen ontmoeten tijdens het Open Huis! Team Maison Makelaars.
Advertentie:

vraagprijs € 199.500 k.k.

Hoofdfoto Herten, Oude Roermondseweg 97
Open huis: 24-02-2018 OPEN HUIS A.S. ZATERDAG TUSSEN 10.00u en 12.00u
A.S. ZATERDAG OPEN HUIS VAN 10.00u T/M 12.00u
Mooie instapklare tussenwoning met moderne keuken badkamer toilet tuinhuis en een onderhoudsvriendelijke omsloten achtertuin met terras en achteruitgang. Gelegen in Herten met voldoende openbare parkeergelegenheid, op fietsafstand van het centrum Roermond, goede aansluiting op het wegennet o.a. A73 en openbaar vervoer.
De woning is voorzien van dak- vloer- en muurisolatie en houten kozijnen en deuren, keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een ruime multifunctionele zolderruimte.
Pagina:
1


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Kerkrade, Diepenbrockstraat 6 A
Kerkrade, Diepenbrockstraat 6A
vraagprijs € 529.000 k.k.
Aquina-Hollanders
Heerlen, Jan Steenstraat 20
Heerlen, Jan Steenstraat 20
vraagprijs € 149.000 k.k.
WitteWoning Makelaars Parkstad
Hoeven, Goudbloemsedijk 4 a
Hoeven, Goudbloemsedijk 4a
vraagprijs € 1.600.000 k.k.
Aelmans Makelaars