Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Koop en huur in Regio Roermond

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
116

vraagprijs € 640.000

Hoofdfoto Heel, Pasweg 6.
Topobject
WONEN EN WERKEN! Soort object: Gelegen aan de rand van het kerkdorp Panheel bieden wij u deze vrijstaande (bedrijfs-) woning met schuur, voormalige paardenstallen, ondergrond, tuin en erf, totaal 1.500 m² en het aangelegen bedrijventerrein ( ± 5.300 m²) met 3 bedrijfsloodsen te koop aan. Het geheel is gelegen op een perceel van ± 7.140 m². De woning is gebouwd eind jaren 30.

Panheel is op steenworp afstand gelegen van de kern Heel en gunstig gelegen t.o.v. het lokale watersportgebied en de ontsluiting middels de rijksweg N273 en de autosnelwegen A2 en A73. Daarnaast bevinden zich in Heel diverse voorzieningen zoals winkels en scholen.

Het pand is bruikbaar voor diverse ondernemers en activiteiten zoals onder andere een hoveniersbedrijf en bouwbedrijf.

Metrage gegevens:
Woning : ± 144 m² en ± 580 m³
Schuren, achterbouw etc. : ± 165 m² en ± 850 m³
Paardenstallen : ± 105 m² en ± 265 m³

Loods zuidkant : ± 480 m²
Loods noordkant : ± 330 m²
Romneyloods : ± 220 m²

(Het betreft circa maten omdat er geen tekeningen voor handen zijn).

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein en wonen.

Indeling woning:

Begane grond:
Entree, hal met tegelvloer. Betegeld toilet met fonteintje. L-vormige woonkamer met schouw, ruime eetkeuken met eenvoudige aanrecht, bijkeuken, berging. Aparte berging met CV installatie met boiler (ca. 5 jaar oud).
Schuur met betonvloer, berging.

Eerste verdieping:
Overloop. Betegelde badkamer met ligbad, wastafel en toilet en 4 slaapkamers.

Tweede verdieping:
Vliering bereikbaar middels mangat.

Overige:
Grote schuur met enkele achterliggende schuurtjes. In de tuin bevindt zich nog een voormalige paardenstal.

Op het afgesloten bedrijventerrein bevinden zich een tweetal oude bedrijfshallen en een rowneyloods.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

vraagprijs € 339.000 k.k.

Hoofdfoto Heibloem, Brummenboske 3
Topobject
TE KOOP: Deze geheel gemoderniseerde vrijstaande bungalow met dubbele garage is gelegen in het rustige dorpje heibloem, aan de rand van de peel en omgeven door de natuurgebieden de waterbloem en Asbroekerheide. De bungalow heeft een moderne strakke indeling met woonkamer en open haard, luxe ingerichte complete keuken en fraaie tuinkamer. Verder zijn er twee slaapkamers en een schitterende badkamer op de begane grond (levensloop-bestendig!).  Het geheel is omgeven door een fraai aangelegde tuin vol afwisseling met split, bloembakken, borders met vaste planten aan de voorzijde en omsloten door groene coniferen, mooie borders, gazon en groot terras aan de achterzijde. De woning met veel tuincontact en de prachtige tuin vormen een geheel waar het in ieder jaargetijde goed toeven is. Het perceel is maar liefst 748 m2 groot.


ALGEMEEN

Adres
Brummenböske 3, 6089 NK  Heibloem

Bouwjaar
oorspronkelijk 1973, nadien  geheel
gerenoveerd en gemoderniseerd

Gebruiksoppervlakte van
de woonfunctie

circa 140 m²

Inhoud woning
circa 525 m³

Perceeloppervlakte
748 m²

Vraagprijs
€ 339.000,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
De overdekte entree biedt toegang tot de ontvangsthal. Door de glazen bouwstenen naast de voordeur en een lichtkoepel in het dak is er veel daglichttoetreding in deze centrale ruimte van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. De bungalow heeft een speelse indeling en is modern maar
toch met een warme sfeer  afgewerkt. De gehele woning is drempelloos waardoor de bungalow zowel voor ouderen als minder validen uitstekend geschikt is. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een grijze tegelvoer  en voorzien van vloer- verwarming. Door de grote raampartijen is er veel tuincontact wat voor een heerlijk leefklimaat zorgt. De serre / tuinkamer is een plek waar het volop genieten is. De woning beschikt over een moderne keuken in beukentint voorzien van inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, ruime koelkast, vrieskast, apothekerskast en pannencarrousel. Zowel in de woonkamer als serre zijn er sfeervolle dimbare inbouwspots ingebouwd in het plafond. Vanuit de keuken  bieden dubbele openslaande deuren toegang tot het terras. In de woonkamer bevindt zich tevens nog een open haard.

De bungalow beschikt over een fraaie badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche wastafel en grote ingebouwde bergkast. Twee slaapkamers van respectievelijk 20 m² en 13 m² groot. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. De slaapkamers en badkamer zijn tevens voorzien van rolluiken. Verder bevinden er zich op de begane grond nog een keurig afgewerkte, wit betegelde toiletruimte met fontein en een bergruimte met opstelling CV installatie en nog een praktische bergruimte / bijkeuken met inbouw kastruimte en witgoed aansluitingen.

De schitterend aangelegde tuin biedt volop privacy. De tuin is gelegen op het oosten en door de laagbouw heeft u de hele dag zon in de tuin. De tuin is circa 10 meter diep en 25 meter breed. Er staat nog een praktisch tuinhuisje in de tuin en er bevindt zich nog een ook nog een (groenten) kas. In de tuin is een waterput aanwezig met twee pompen (een voor de tuin en een met een druppelsysteem en tijdklok voor de kas). Aan de voorzijde wordt de tuin begrensd door een fraai smeedijzeren hekwerk. De garage is voorzien van dubbele garagedeur, vaste bergkast, is geheel betegeld, voorzien van tuindeur en inpandig bereikbaar. In het rechter deel van de garage (latere aanbouw) is tevens vloerverwarming aanwezig. In de garage is nog een separate afgescheiden ruimte aanwezig (ca. 1,5 x 1,5 meter) met werkbankje, slijpsteen en afzuiging.


VOORZIENINGEN EN INSTALLATIES


Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars en dag- en nachtstroom.

CV installatie
De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats via een gasgestookte HR CV installatie, merk Remeha, bouwjaar 2007. 

Isolatie
De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.

Kozijnen/beglazing
De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.

Zonnescreen
Het grote raam aan de voorzijde van de woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescreen.

Rolluiken
Alle slaapkamerramen, het badkamerraam en een tuindeur zijn voorzien van rolluiken.

Vloerverwarming
De woonkamer, hal, keuken en een gedeelte van de garage is voorzien van vloerverwarming. 

Open haard
In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle open haard.

Garage
Grote dubbele garage.

Beregeningsinstallatie en waterput    
In de tuin bevindt zich een waterput met een pomp voor de beregening van de tuin en een pomp met een druppelsysteem en tijdklok voor de kas.  


LIGGING

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg.

Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en
opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

HEIBLOEM

Heibloem is een kerkdorp in de gemeente Leudal, in de Nederlandse provincie Limburg. Het is een van de 16 kernen van de gemeente Leudal. Heibloem ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het natuurgebied "De Waterbloem". Tot 2007 maakte Heibloem deel uit van de gemeente Roggel en Neer. Voor een uitgebreid aanbod aan voorzieningen is het dorp aangewezen op de nabijgelegen dorpen Roggel of Heythuysen.

ROGGEL

Roggel is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. “De Leistert” is een door de ANWB tot steraccommodatie uitgeroepen camping.  In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Roggel een rijke historie die tot uiting komt in mooie, oude hoeves, en water- en windmolens. Roggel heeft een kern van circa 5000 inwoners. Roggel heeft ruim voldoende aanbod aan winkels,  sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs Onlangs is het centrum  van Roggel vernieuwd. Ook is er een hotelvoorziening en er bevinden zich leuke en goede  eetgelegenheden.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Gegevens kantoor   
Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl


 

k.p. vanaf € 189.500 k.k.

Hoofdfoto Heythuysen, Sportlaan 28
Topobject
TE KOOP: Dit is nu werkelijk een huis waar u uw spullen maar hoeft in te zetten en wonen maar.... Deze  charmante en perfect onderhouden  half vrijstaande woning is gelegen op een uitstekende locatie aan de Sportlaan te Heythuysen. De woning is de laatste jaren   grondig verbouwd en opgeknapt. De indeling is herzien en  de  begane grond is voorzien van nieuwe wanden en nieuw stucwerk,  de elektra is geheel vernieuwd,  er is een nieuwe keuken en nieuwe badkamer  geplaatst en  de zolderruimte heeft een ware metamorfose ondergaan. De riante tuin is gelegen op het zuidoosten en is fantastisch aangelegd. De tuin biedt volop privacy en er is parkeergelegenheid voor 2 auto's op het eigen perceel.


ALGEMEEN

Adres
Sportlaan 28,  6093 GR  Heythuysen

Bouwjaar
1975

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 110   m²

Inhoud
circa 360 m³

Perceeloppervlakte
282 m²

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is voldoende  parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

Tuin
De tuin is circa 10 meter diep en circa 16 meter breed en gelegen op het zuidoosten.

Vanaf prijs
€ 189.500,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Begane grond
Overdekte entree. Lichte ontvangsthal met garderobe, meterkast, toiletruimte voorzien van toilet en fontein. Een mooie binnendeur geeft toegang tot de woonkamer. Door de ingrijpende renovatie van een aantal jaren geleden is een lichte woonkamer met fraaie open keuken gerealiseerd. Alle wanden in de woonkamer zijn strak afgewerkt en alle lampen zijn dimbaar. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde heeft de woning veel lichtinval en optimaal tuincontact wat voor een aangenaam leefklimaat zorg draagt. De moderne keuken is uitgevoerd in taupetint en voorzien van gasfornuis met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi oven- magnetron. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar.

Tuin
Sfeervol aangelegde en zonnige tuin met gezellig terras, loungehoek en speelhoek voor de kinderen. De ruime en privacyrijke tuin is gelegen op het zuidoosten en is circa 10 meter diep en circa 16 meter breed. De tuin is via een eigen achterom bereikbaar. Er bevindt zich nog een praktische stenen berging in de tuin en aan de straatzijde is (beschut achter de haag) parkeerfaciliteit voor 2 auto’s gerealiseerd.

Eerste verdieping
Vanuit de woonkamer biedt een tussenportaal toegang naar de eerste verdieping. Op de overloop valt het ruimtelijk effect van een balustrade (op de plaats waar voorheen een muur stond) direct op. Er bevinden zich twee slaapkamers met een afmeting van 4.16 x 2.90 meter en een slaapkamer met een afmeting van 2.48 x 3.04 meter. De vloeren zijn gedeeltelijk voorzien van nette vloerbedekking en ¬één kamer en de overloop zijn afgewerkt met laminaat. De slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.  Luxe badkamer voorzien van douchecabine, wastafel in ombouwmeubel en toilet. 

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap bereikt u de keurig afgewerkte zolder waar zich nog een werkkamer bevindt. In 2015 is het dak geïsoleerd, zijn er twee nieuwe dakramen geplaatst en is de zolderruimte keurig afgewerkt voorzien van wandkasten en een ombouw rondom de CV installatie. De wasmachine aansluiting bevindt zich zowel op zolder als op een van de slaapkamers op de eerste verdieping.

VOORZIENINGEN EN INSTALLATIES


Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen.  De installatie is een aantal
jaren geleden  geheel vernieuwd inclusief bedrading, kabelwegen en geheel voorzien van nieuw schakelmateriaal.

Overige voorzieningen
CAI en glasvezel. Vrijwel overal in de woning zijn aansluitingen realiseerbaar i.v.m. reeds aangebrachte loze voorzieningen.

CV installatie
De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats via een gasgestookte HR combiketel,  merk Remeha Avanta HR, bouwjaar 2010. Vrijwel de gehele woning is
voorzien van nieuw leidingwerk, radiatoren en (thermostaat)kranen.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk voorzien dubbele beglazing.

Kozijnen/beglazing
De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met  gedeeltelijk dubbele HR ++ beglazing en gedeeltelijk voorzien van enkele beglazing.  

Rolluiken
Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.

De woning is de laatste jaren op een flink aantal punten verbeterd en gerenoveerd.
Onderstaand treft u een opsomming van de gedane werkzaamheden.

•    2010 Nieuwe moderne keuken met complete inbouwapparatuur en close in boiler in plint
•    2010 Nieuwe CV installatie incl. leidingwerk en radiatoren
•    2010 Vernieuwing binnenwanden begane grond (m.u.v. toilet en meterkast)
•    2010 Plafonds begane grond voorzien van stucplafond
•    2010 Alle wanden begane grond + traphal + overloop zijn opnieuw gestukadoord en  
      geschilderd.
•    Nieuwe  fraaie binnendeuren begane grond, nieuwe achterdeur met 3 puntssluiting.
•    Nieuwe cilinders zodat alle deuren opengaan met eenzelfde sleutel
•    Er is een nieuwe balustrade op overloop geplaatst voor een ruimtelijk effect
•    Nieuwe vlizotrap zolder
•    2011 Aanleg tuin met verlichting
•    2014 Nieuwe badkamer
•    2015 plaatsing 2 dakramen zolder
•    2015 Isoleren van het dak en afwerking van het dak aan de binnenzijde
•    2015 Plaatsing nieuwe wandkasten zolder


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel.

Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

   


   
Advertentie:

vraagprijs € 225.000 k.k.

Hoofdfoto Stevensweert, Singelstraat Oost 13
Nieuw
Karakteristiek, sfeervol, vrijstaand woonhuis gelegen in de oude kern van Stevensweert, aan de Singelstraat Oost. Het woonhuis is vanaf 1995 gerealiseerd in de oorspronkelijke schuur uit begin 1900. Het huis ademt de sfeer uit van het oorspronkelijke gebouw maar is voorzien van het huidige comfort en beschikt over 3 slaapkamers, een garage, parkeren op eigen terrein en voldoende bergruimte. Een van de slaapkamers is gelegen op de begane grond waardoor de woning ook levensloop bestendig is. Deze kamer is tevens van buiten toegankelijk wat de woning geschikt maakt voor kantoor of bedrijf aan huis of als B&B.

koopprijs € 80.000 k.k.

Hoofdfoto Echt, Peijerstraat 28c
Prijswijziging
VOOR DE STARTERS !!! KLEIN KNUS !! GEZELLIG!! Mooi appartement op de 1e verdieping met zolder, buitenberging, gezamenlijke tuin en eigen parkeerplaats achterzijde. Heel lage maandlasten door de goede isolatie. Goedkoper wonen kan niet meer (huren is veel duurder!). GELEGEN IN HET CENTRUM VAN ECHT ! NABIJ ALLE UITVALSWEGEN EN WINKELS. BELLEN MET makelaar Riet Quaden 046-4519644 / 06-23409058 OF info@rietquadenmakelaars.nl Voorwaarden en condities: Huurder(s) dient(en) te beschikken over een regelmatig inkomen. Benodigde gegevens: uittreksel gemeentelijke basisadministratie, arbeidsovereenkomst, werkgeversverklaring, salarisstrook, kopie bankafschrift met bijschrijving salaris. Makelaarskosten 150 euro excl btw

huurprijs € 710 p.m.

Hoofdfoto Echt, Narcissenstraat 22
Nieuw
Op de 3e verdieping gelegen appartement met berging op de begane grond.

vraagprijs € 399.000 k.k.

Hoofdfoto Montfort, Heistershof 52
Nieuw
Op een fraaie, rustige en verkeersluwe locatie gelegen vrijstaand landhuis met aanbouw, garage en een royale tuin op een perceel van 718 m². Dit uitstekend onderhouden woonhuis is gebouwd in 2001, daarna fraai uitgebreid en verrassend ruim ingedeeld.

vraagprijs € 198.000 k.k.

Hoofdfoto Herkenbosch, Hoofdstraat 32
Nieuw
Karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage, bergingen en tuin, gelegen in het centrum van Herkenbosch op loopafstand van voorzieningen. De woning is o.a. voorzien van een statige hal, een woonkamer ensuite, aparte keuken, 3 slaapkamers en een ruime zolderberging. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1828 en kent een rijke historie als o.a. jongensschool, politiebureau, Orts-Kommandantur in de tweede wereldoorlog, wederom politiebureau en tot 1965 was het postkantoor er gevestigd. Daarna is het pand in zijn geheel gebruikt als woonhuis. Het huis bevat nog diverse karakteristieke elementen uit het verleden maar mag nu gemoderniseerd en naar eigen smaak afgewerkt worden. Het resultaat is dan een up-to-date woonhuis met een rijke historie gelegen in de kern van Herkenbosch. Souterrain:
gewelfde kelder;

Begane grond:
entree, ruime ontvangsthal met tegelvloer, meterkast en statige trapopgang naar eerste verdieping, woonkamer ensuite (ca. 35 m²) met gashaarden, aparte keuken (ca. 13 m²) met tegelvloer, keukenblok en tuindeur, bijkeuken, toilet, badkamer waarin ligbad en vaste wastafel;

1e verdieping:
overloop, 3 slaapkamers (ca. 15, 14 en 7 m²), ruime zolderberging (ca. 35 m²) welke de mogelijkheid beidt tot het realiseren van bijvoorbeeld extra kamers of een badkamer;

Perceel:
De voortuin is voorzien van beplanting en een pad geeft toegang tot de voordeur. Aan de linkerzijde van de woning zijn een tweetal bergingen gelegen.
De achtertuin is voorzien van gazon en beplanting en hier bevindt zich de vrijstaande stenen garage van ca. 33 m² welke bereikbaar is vanuit het Oud Schoolpad.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1828;
- woonoppervlakte ca. 165 m²;
- inhoud woonhuis ca. 833 m³;
- perceeloppervlakte ca. 530 m²;
- aanvaarding in overleg;

vraagprijs € 239.000 k.k.

Hoofdfoto Posterholt, Heinsbergerweg 60
Nieuw
Vrijstaand woonhuis met achteraanbouw, inpandige garage, berging en ruime tuin, gelegen op een perceel van ca. 1000 m² aan de rand van Posterholt in het buurtschap “de Borg”. Alle constructieve elementen in huis zijn goed, maar het huis is niet meer up-to-date. Een mooie kans om jouw eigen wensen te realiseren in deze ruime woning welke ook geschikt is voor dubbele bewoning of mantelzorgwoning. Kortom: een woning met veel mogelijkheden in een rustige en landelijke woonomgeving, doch nabij voorzieningen en uitvalswegen. Alleen een bezichtiging geeft u een juiste indruk van deze woning en de mogelijkheden die de woning biedt.
Souterrain:
gewelfde kelder (ca. 8,5 m²);

Begane grond:
entree, hal met trap naar eerste verdieping, woonkamer (ca. 23 m²), eetkamer (ca. 12 m²), slaapkamer (ca. 12 m²), ruime keuken (ca. 16 m²) met authentiek keukenblok, toilet, badkamer waarin douche, vaste wastafel en witgoedaansluiting, inpandige garage met c.v.-opstelling en doorloop naar het achterhuis welk ook voorzien is van een eigen aparte ingang en beschikt over een eigen woonkamer (ca. 18 m²), keuken (ca. 7 m²) met keukenblok, badkamer waarin ligbad, toilet en vaste wastafel;

1e verdieping:
overloop met bergruimte, 2 slaapkamers (ca. 17 en 7,5 m²), berging, doorloop naar het achterhuis waar zich nog 2 slaapkamers (ca. 8 en 6,5 m²) bevinden welke ook bereikbaar zijn vanaf de begane grond van het achterhuis;

Perceel:
De oprit geeft toegang tot de voordeur van de woning en de garage. Naast de woning is een stenen berging van ca. 28 m² gelegen. De ruime tuin biedt net als de woning vele mogelijkheden en kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

Algemeen:
In de loop der jaren is het achterhuis verbouwd tot woonruimte en is het voegwerk vernieuwd. In 2008 is de woning voorzien van een nieuw dak en in 2011 van kunststof kozijnen met 3-voudig isolatieglas.

- bouwjaar ca. 1913;
- woonoppervlakte ca. 194 m²;
- inhoud ca. 840 m³;
- perceeloppervlakte ca. 1000 m²;
- de woning is voorzien van dakisolatie;
- de woning is voorzien van kunststof kozijnen met 3-voudig isolatieglas;
- de woning is deels voorzien van rolluiken;
- de woning is voorzien van een gasgestookte c.v.-ketel;
- aanvaarding in overleg;

vraagprijs € 142.500 k.k.

Hoofdfoto Susteren, Corneliushof 34
Nieuw
**FRAAIE INSTAPKLARE WONING** **FIJNE RUSTIGE LIGGING** **VIER SLAAPKAMERS** **MET ZONNEPANEELINSTALLATIE** Starters opgelet! Aan een rustig en omsloten pleintje nabij de oude kern van Dieteren/ Susteren is deze fraaie en instapklare woning gelegen, welke vier slaapkamers, een moderne keuken, keurig sanitair biedt en volledig is voorzien van rolluiken en inzethorren. Gedurende de laatste jaren is deze woning gemoderniseerd, waarbij gekozen is voor een moderne en neutrale vormgeving. Door de ligging nabij de toeritten van de A2/ A73 zijn omliggende steden snel en gemakkelijk bereikbaar. In de omgeving bieden de centra van Susteren, Echt en Maaseik volop winkelplezier, alle belangrijke voorzieningen bevinden dus zich op een steenworp afstand. INDELING BEGANE GROND -- Entree met meterkast (alarminstallatie ter overname) -- woonkamer (ca. 5,80 m x 3,30 m/ 3,90 m) met berging en airco -- keuken (ca. 3,30 m x 2,00 m), voorzien van een Grando-opstelling (2009) met een complete set apparatuur (incl. vaatwasser) -- portaal met toilet -- omsloten tuin met overdekt terras over de hele breedte (volledig te sluiten met winterzeilen) -- tuinberging en achterom -- EERSTE VERDIEPING -- Drie slaapkamers, respectievelijk ca. 13 m², 10 m² en 6 m² groot -- badkamer met douche, toilet, wastafel en witgoedaansluitingen -- overloop -- TWEEDE VERDIEPING -- vaste trap -- royale vierde slaapkamer (ca. 15 m²) -- geïsoleerd, met Velux dakvenster -- ALGEMEEN - FIJNE WONING - INSTAPKLAAR - MODERNE AFWERKING - MOOIE KEUKEN EN SANITAIR - MET ZONNEPANELEN - ENERGIEZUINIG - RUSTIGE LOCATIE - CENTRAAL GELEGEN AAN UITVALSWEGEN - VOORDELIG EN GOED WONEN ----- - Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing. - De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren. - Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak. - Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Michel Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. - De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit mede als gevolg van het gegeven dat Michel Makelaardij geen professioneel inmeter is, verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. - Deze informatie is door Michel Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
116


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Bemelen, Gasthuis 32
Bemelen, Gasthuis 32
€ 950.000
Klement2 Rentmeesters
Noorbeek, Dorpstraat 18
Noorbeek, Dorpstraat 18
vraagprijs € 600.000 k.k.
Boon Vastgoed
Brunssum, Kerkstraat 294
Brunssum, Kerkstraat 294
richtprijs € 199.000 k.k.
Ingrid Ververs