Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Koop en huur in Parkstad Limburg

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
244

vraagprijs € 365.000 k.k.

Hoofdfoto Brunssum, Hazelaar 66
Topobject
RIANT LANDHUIS GELEGEN AAN PERMANENTE GROENVOORZIENING IN DE WIJK DE HEMELDER. Souterrain: woning is geheel onderkelderd. Garage met openslaande houten garagedeuren, met ruimte voor twee auto's, diverse voorraadkelders. Souterrain is voorzien van verwarming en plavuizen en gestucte muren. Er is een separate bar annex hobbyruimte. Begane grond: Hal met meterkast, toilet geheel betegeld met zwevend closet en fontein. L-vormige woonkamer met allesbrander/open haard en airco, aparte kantoorruimte. Luxe hoogglans inbouw keuken met granieten werkblad, vaatwasmachine (Siemens), inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en koffiezetapparaat (allen Miele). In de bijkeuken is de CV-ketel (Nefit) gesitueerd en aansluiting wasautomaat en droger. De begane grond is voorzien van parketvloer, de keuken heeft een granieten vloer en de bijkeuken is voorzien van plavuizen. De tuin is toegankelijk via tuindeur in de keuken en openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer. De tuin heeft een zonneterras en een aluminium veranda. Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers en een grote geheel betegelde badkamer met douche met cabine, ligbad met whirpool, badmeubel met wastafel, zwevend closet en separate bergruimte. Verdieping is voorzien van laminaat vloer. Grote slaapkamer is voorzien van airco. Bijzonderheden: - Gehele woning is voorzien van dubbel glas; - Spouwisolatie; - dakisolatie. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste). Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend Woning is collegiaal in de verkoop met Ruijters.

richtprijs € 199.000 k.k.

Hoofdfoto Brunssum, Kerkstraat 294
Topobject
TE KOOP WOON- WINKELPAND: In het centrum van Brunssum, op een absolute A-1 locatie aan de winkelpromenade bieden wij dit voormalige bankgebouw met bovenwoning te koop aan. Het pand is gelegen op een perceel ter grootte van 263 m2 en heeft een totale inhoud van 1.150 m3.  Het is uitermate geschikt voor kantoordoeleinden, diverse praktijkuitoefeningen alsmede voor commerciële en maatschappelijke dienstverlening. De 88 m2 oppervlakte op de begane grond bestaat uit drie kantoorruimten, een royale ontvangsthal, toilet en kitchenette. Verder is er een kelder van 22 m2 aanwezig. De royale bovenwoning is eenvoudig ingericht en nu nog in verhuurde staat. In Brunssum vinden tal van nieuwe ontwikkelingen plaats en dit architectonisch waardevolle en beeldbepalende pand verdient nieuwe impulsen die in deze inspirerende omgeving volledig tot zijn recht kunnen komen.

ALGEMEEN

Adres
Kerkstraat 294 - 296, 6441 BM  Brunssum

Vraagprijs
€ 199.000,= kosten koper

Verhuurbare vloeroppervlakte kantoor
circa 88 m²

Verhuurbare vloeroppervlakte kelder
circa 22 m²

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 146 m²

Inhoud
circa 1.150 m³

Kadastrale informatie
Het object is kadastraal bekend als
gemeente Brunssum, sectie D, nummer
418 en gemeente Brunssum, sectie D,
nummer 2665.

Perceelsgrootte
263 m²

Huuropbrengst bovenwoning
Op aanvraag

INDELING KANTOORRUIMTE

Entree voorzien van tochtportaal, ontvangstruimte met baliefunctie, kantoor 1 gelegen aan de voorzijde van het pand, voorzien van laminaatvloer, systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, raamverlichting en lamellen. De wanden zijn voorzien van vliesbehang.

Kantoor 2 is eveneens gelegen aan de voorzijde van het pand en is voorzien van laminaatvloer, systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen en kabelgoten. De wanden zijn voorzien van vliesbehang. In de voorgevel zijn voornamelijk dubbele ramen aangebracht.

Vanuit dit kantoor heeft men toegang tot kantoorruimte 3. Deze fraaie ruimte heeft veel lichtinval vanwege de grote raampartijen in de achtergevel. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en bieden tevens een leuk uitzicht over de achtergelegen tuin. De ruimte is onder andere voorzien van laminaatvloer, systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, patchkast, balieruimte en kabelgoten voorzien van data-, electra en telefoonbekabeling. Van hieruit heeft men toegang tot een kleine eenvoudige pantry / keukenruimte en toiletruimte met closet en fontein.

INDELING WOONRUIMTE

Entree van de bovenwoning vindt plaats via de centrale entree van de bedrijfsruimte alsook via een eigen trap aan de achterzijde van het object. Ruime ontvangstruimte en garderobe. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het object en is circa 33 m² groot. Op deze etage is tevens de eenvoudige badkamer gesitueerd welke voorzien is van ligbad, vaste wastafel en toilet.

De ruime gesloten leefkeuken  (27 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft veel lichtinval en biedt een mooi uitzicht over de tuin. De tuin is middels een vaste trap vanuit de loggia bereikbaar. De tuin is circa 12 meter diep en 10 meter breed en gelegen op het oosten. Het object is aan de achterzijde via de Pastoor Savelbergstraat met de auto bereikbaar. Hier treft men een overdekte ruimte voor de stalling van twee auto’s aan.

Op de eerste verdieping(derde woonlaag)  treft men drie riante slaapkamers, respectievelijk, circa 14 m², 15 m² en 19 m² groot. Voorts is op deze verdieping nog een ruime berging met opstelling CV installatie en geiser ten behoeve van het woongedeelte. Vanuit de overloop biedt een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

Voor meer informatie of tekeningen betreffende de indeling van het woongedeelte kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

LIGGING

Door de ligging in het voetgangersgebied wordt een hoge attentiewaarde bereikt. Dagelijks passeren veel mensen deze locatie.  In de directe omgeving zijn diverse gebouwen in gebruik bij onder andere: Action, Kruidvat, Intertoys Speelgoedwinkel, DA Drogisterij & parfumerie, Scapino, Maxwell, Bel Company, Jeans Center, Villa Happ, Shoeby Fashion.

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid van deze locatie is zonder meer goed te noemen. De rijksweg A76 is vanaf deze locatie binnen 5 minuten via de N 298 te bereiken. De bereikbaarheid van deze locatie met het openbaar vervoer is goed. Vanuit Heerlen rijden 4 bussen naar Brunssum, lijn 21, 28, 36 en 37. Vanuit Sittard rijden 2 bussen naar Brunssum, lijn 36 en 37 en vanuit Maastricht rijdt één bus naar Brunssum, lijn 51.

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, gescheiden van de bovenwoning,
aardlekschakelaars, dagstroom. 

Centrale verwarming
Alle verblijfsruimten worden verwarmd middels radiatoren met thermostatische kranen. De centrale verwarming en de warmwater voorziening vinden plaats middels een gasgestookte CV combi installatie, merk Nefit, bouwjaar 2013.

Ventilatie
De grote kantoorruimte (3) is te ventileren middels een in 2012 nieuw geplaatst draai- /kiepraam.

Kozijnen/beglazing
De kantoorruimten 1 en 2 gelegen aan de voorzijde van het pand zijn voorzien van dubbele raampartijen. Kantoorruimte 3 is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing in combinatie met een aluminium draai- /kiepraam eveneens
voorzien van dubbele beglazing.

Wandafwerking
Vrijwel alle wanden zijn voorzien van vliesbehang. In 2012 zijn    de wanden grotendeels opnieuw geschilderd.    

Plafondafwerking
De kantoorruimten zijn grotendeels voorzien van systeemplafonds met ingebouwde
TL-verlichtingsarmaturen.

Kabelgoten
Alle kantoorruimten zijn voorzien van kabelgoten met elektriciteitsbekabeling,
telefonie- en data- bekabeling.

Kelder
De ruime droge kelder van circa 22 m² is bij uitstek geschikt als archief en/of
opslagruimte.

Parkeergelegenheid
De Kerkstraat in Brunssum kent vrij toegankelijk autoverkeer tot 12.00 uur ’s
ochtends. Daarnaast zijn parkeerzones,zogenaamde blauwe zones, aangewezen waar men met een parkeerkaart gratis mag parkeren. Op het eigen terrein zijn 2 overdekte en afsluitbare parkeerplaatsen aanwezig.

KERKSTRAAT 294-296 TE BRUNSSUM -BEELDBEPALEND PAND

Waarom is het pand beeldbepalend?
Het pand is gesitueerd in het noordelijk deel van de Kerkstraat. Het gebouw valt op door zijn
uitstraling. De architectuur wijkt af van de in de straat gangbare architectuur.

Relevante kenmerken van het pand   

Situering:
- Het pand ligt in de gesloten bebouwingswand van de Kerkstraat.
- Het pand is op de Kerkstraat georiënteerd.

Hoofdbouwvorm:
- Het pand bestaat uit een staafvormige, staande bouwmassa.
- De bouwhoogte is twee bouwlagen met kap.
- Op het gebouw ligt een zadeldak. De nokrichting ligt evenwijdig aan de
  straat.

Gevelopbouw
- Het pand heeft een verticale geleding.
- De gevel is duidelijk opgedeeld in een plint, een middenstuk en een dak.
- De plint heeft een terug liggende voorgevelrooilijn.
- De plint ligt enigszins verhoogd in de straatwand.
- Aan de rechterzijde is er sprake van een duidelijke entree.
- Aan de rechterzijde is een topgevel toegepast.
- In de gevel zijn staande ramen toegepast.

Materialisatie en detaillering:
- De gevels zijn hoofdzakelijk opgetrokken uit bruinrode baksteen.
- De ramen hebben een regelmatige en evenwichtige verdeling.
- Het dak is gedekt met donkergrijze gebakken pannen.
- In de gevel is er gebruik gemaakt van expressief metselwerk.
- Boven de vensters zijn rollagen gemetseld met staande bakstenen en
  natuursteenelementen.
- Onder de vensters tussen de 1e en 2e bouwlaag zijn betonnen elementen
  geplaatst. Aan weerszijden van de entree zijn cartouches aangebracht met daarin
  afbeeldingen van olifanten.
- In de gevel zijn forse vensterbanken toegepast.

Relatie met welstand:
- Het behouden van het pand in zijn oorspronkelijke karakteristiek en
  beeldvorming.
- Bij bouwkundige en architectonische wijzigingen aan het pand altijd
  rekening houden met het oorspronkelijk ontwerp en kenmerkend kleur- en
  materiaalgebruik.

BRUNSSUM

Brunssum is een stad en gemeente in het zuidoosten van Nederlands Limburg. Brunssum is inmiddels uitgegroeid tot een kerngezonde gemeente met ongeveer 30.000 inwoners en een verzorgingsgebied (op het gebied van onderwijs, recreatie, cultuur, gezondheidszorg en koophandel) van ruim 60.000 inwoners. In de gemeente zijn tal van scholen gevestigd voor basis-, voortgezet-, middelbaar-, voorbereidend wetenschappelijk-, nijverheid- en bijzonder onderwijs. Ook telt Brunssum een muziekschool en een internationale  scholengemeenschap. Brunssum biedt een prettige woon- en werkomgeving. De bebouwing is ruim, de groenvoorziening royaal, dankzij parken, pleinen en goed onderhouden straten waarvan vele als 30-kilometerzone zijn ingericht. De gemeente kent verder een bloeiend gemeenschaps-leven: vele honderden verenigingen zijn hier actief op het gebied van sport en cultuur. Brunssum maakt deel uit van Parkstad Limburg. Parkstad Limburg, medio 1999 opgericht, bestaat uit zeven gemeenten in de voormalige Oostelijke Mijnstreek: Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal. Samen hebben deze gemeenten 260.000 inwoners.


Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

       


 

vraagprijs € 649.000 k.k.

Hoofdfoto Heerlen, Molenberglaan 29
Topobject
Op uitstekende locatie, aan de rand van het Aambos en op loopafstand van het centrum van Heerlen gelegen vrijstaand woonhuis met o.a. 4 slaapkamers en mooi aangelegde tuin met optimale privacy. Het pand is in 2008 geheel gerenoveerd en uitgebreid. Het pand verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is instapklaar. Indeling Souterrain Wijnkelder 2 kelderruimtes alwaar c.v. installatie Begane grond Entree- hal met Belgische gebouchardeerde blauwstenenvloer, garderobenis en betegeld toilet met fonteintje Royale woon-/ eetkamer ensuite ( 15,40 m x 4,60 m) met deels lamelparket en deels Belgische gebouchardeerde blauwstenenvloer, gashaard en schuifpui naar terras en tuin Open doorgang naar luxe moderne leefkeuken ( 5,95 m x 3,01 m) met Belgische gebouchardeerde blauwstenenvloer en alle apparatuur Bijkeuken alwaar aansluiting voor wasapparatuur, dubbele wastafel en bergruimte Werkruimte ( 5,37 m x 2,09 m) Fraai aangelegde tuin ( opnieuw aangelegd in 2012) met luxe overdekte loungehoek met haard, optimale privacy en fraai zicht op het Aambos 1e Verdieping Ruime overloop met separaat toilet Slaapkamer ( 4,15 m x 4,55 m) met toegang tot overdekt dakterras en kleedkamer Slaapkamer ( 4,35 m x 4,05 m) met toegang tot balkon aan de voorzijde Moderne badkamer ( 3,10 m x 2,00 m) met ligbad met whirlpool, regendouche en dubbele wastafel Kleedkamer ( 3,00 m x 2,05 m) (eventueel te gebruiken als extra slaapkamer) 2e Verdieping Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping Slaapkamer met laminaatvloer en vaste wastafel Kleedkamer met laminaatvloer Sport-/ hobbyruimte ( 5,20 m x 7,20 m) met laminaatvloer en trap naar berghok Voorziening: pand is v.v. alarminstallatie Ligging : aan bosrand, in geliefde woonwijk Isolatie : pand is v.v. dakisolatie, dubbele beglazing Installatie: : HR combiketel Bouwjaar : 1932 Perceelsoppervlakte : 582 m² Aanvaarding : in overleg Vraagprijs : € 649.000,- k.k. Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met
Advertentie:

vraagprijs € 109.000 k.k.

Hoofdfoto Heerlen, Heerenweg 117
Prijswijziging
Omschrijving: In een kindvriendelijke woonomgeving in de woonwijk Heksenberg direct nabij een speelplaats aan een doorgaande weg gelegen gerenoveerde hoekwoning met eigen oprit, overkapping, dubbele garage met twee elektrisch bedienbare garagedeuren op een perceel van 240 m2 eigen grond. De inbouwkeuken is voorzien van diverse apparatuur, te weten een keramisch kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met vriezer en een vaatwasser. Het woonhuis heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Verwarming door middel van een Nefit c.v.-ketel (1989, eigendom) en warmwatervoorziening door middel van een geiser. De woning is voorzien van een alarm-installatie. Winkels, scholen, sportaccommodaties, bossen en diverse verbindingswegen zijn in de korte omtrek te vinden. De indeling is als volgt: Begane grond: Hal/entree, meterkast, trapkast, woonkamer, openkeuken met diverse apparatuur, hal, toilet met fonteintje, badkamer met wastafelmeubel, douche, design radiator en wasmachine aansluiting. Overkapping. Dubbele garage. Oprit. Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers. De verdieping is voorzien van een laminaat vloer. Zolder: De zolder is bereikbaar door middel van een vlizo trap. De zolder heeft veel bergruimte en een c.v.-opstelling. Bijzonderheden: • De achtertuin is gelegen op het zonnige westen. • Aanvaarding in onderling overleg. • Bouwjaar circa 1928. • De woning is instap klaar. • Naast dubbele beglazing zijn de spouw en het dak geisoleerd.

vraagprijs € 105.000 k.k.

Hoofdfoto Landgraaf, Abdissenlaan 18
Nieuw
Hoekwoning met tuin. Voorzien van keuken met apparatuur, grote badkamer met ligbad, vaste wastafel en toilet. Verder vaste trap naar de zolder. Gelegen in een woonwijk. INDELING: Souterrain: Provisieruimte ca. 2.93 x 2.28. Begane grond: Entree-hal, geheel betegelde toiletruimte met hangcloset, trapkast en trap naar verdieping. Woonkamer ca. 6.25 x 3.66. Keuken ca. 2.92 x 2.21 met keukeninstallatie in hoekopstelling met apparatuur, plavuizenvloer en deur naar de tuin. Tuin is ca. 6 meter diep en ca. 8 meter breed met achteringang. Stenen berging ca. 3.33 x 2.34 en eenvoudige garage ca. 5.30 x 3.98. 1e Verdieping: Overloop, twee slaapkamers ca. 3.63 x 3.26 en 3.63 x 2.91. Geheel betegelde badkamer ca. 2.65 x 2.24 met ligbad en dubbele vaste wastafel met badmeubel. 2e Verdieping: Bereikbaar via vaste trap. Zolderkamer ca. 4.51 x 2.57 met dakkapel. Berging. Hier bevindt zich de combiketel. Algemeen: -kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken -combiketel van het merk Bosch HR (huur) -gelegen aan een rustige straat. Alle voorzieningen zijn goed bereikbaar.

vraagprijs € 65.000 k.k.

Hoofdfoto Eygelshoven, Berghofstraat 97
Prijswijziging
Appartement op de eerste verdieping met lift en berging op de begane grond. Drie slaapkamers woon-/eetkamer ca. 25 m2 en aan twee zijden balkon. Indeling: Parterre: via intercominstallatie toegang tot hal, hier bevinden zich de brievenbussen. Toegang tot de hal, waar zich de lift en de trapopgang bevindt. Tevens toegang tot berging. Berging ca. 2.96 x 2.34. 1e Verdieping: Hal met drie woningen. Toegang tot appartement. Appartement: Hal, toilet met fonteintje, garderobekast en bergkast waar zich de wasmachine aansluiting bevindt. Woongedeelte: Z-vormige woonkamer ca. 4.20 x 3.90/3.00 x 2.90 met laminaatvloer en toegang tot balkon. Half open keuken ca. 3.37 x 2.27 met keukeninstallatie d.d. 2007 voorzien van 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, afzuigkap en vaatwasser met toegang tot balkon. Slaapgedeelte: Gang met c.v.-ruimte (combiketel van het merk Vaillant, huur) naar drie slaapkamers 4.00 x 3.10, 3.00 x 3.20 en 3.30 x 1.90. Badkamer ca. 2.00 x 1.43 met douche en vaste wastafel. Algemeen: -grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. -bijdrage VVE € 150,00 (incl. water, opstalverzekering, lift, onderhoud enz.) -gelegen nabij alle voorzieningen zoals openbaar vervoer (bus en trein), scholen, winkels -voldoende parkeergelegenheid -er moet gerenoveerd worden

vraagprijs € 99.000 k.k.

Hoofdfoto Hoensbroek, Burg Cremersstraat 16
Prijswijziging
Een ruime hoekwoning voorzien van 3 slaapkamers, nieuwe CV-ketel, geheel onderkelderd, zonnige tuin en terras met achterom middels zij-ingang, gelegen aan een rustige straat in de wijk Nieuw-Lotbroek Noord INDELING: Souterrain: Bereikbaar via keuken en achtertuin Woning is volledig onderkelderd en verdeeld in drie ruimtes Provisieruimte (circa 4.11 x 2.01 m) Hobbyruimte (circa 6.91 x 3.50 m) Wasruimte (circa 2.70 x 2.01 m) voorzien van wasmachineaansluiting en toegang tot achtertuin Begane grond: Middels trapje toegang tot woningentree Hal voorzien van meterkast en toiletruimte Lichte doorzonwoonkamer (circa 6.88 x 3.46 m) Dichte keuken (circa 3.60 x 1.97/0.99 m) voorzien van gasaansluiting, er is geen keukenblok aanwezig Toegang tot souterrain en achtertuin Achtertuin (circa 11.90 x 10.87 m) deels betegeld en aangelegd met groenstrook en plantenborders, tevens bereikbaar via zij-ingang en toegang tot souterrain Zij-tuin (circa 4.79 x 7.68 m) Eerste verdieping: Overloop Slaapkamer I (circa 3.47 x 3.05 m) gelegen aan voorzijde Slaapkamer II (circa 3.75 x 3.47 m) Slaapkamer III (circa 2.68 x 1.97 m) voorzien van muurkast Nieuw betegelde lichte badkamer (circa 1.96 x 1.86 m) voorzien van nieuwe inloopdouche en nieuwe vaste wastafel Zolder: Middels vlizotrap bereikbare zolderverdieping. Verdeeld in 2 opslagruimtes met een nokhoogte van circa 1.68 m. Tevens bevindt zich hier de in eigendom zijnde CV-ketel (Nefit Proline Next, bouwjaar 2017) Bijzonderheden: - woonkamer en keuken zijn voorzien van nieuwe plafonds - eerste verdieping is voorzien van nieuwe plafonds, nieuw betegelde badkamer en kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas - de akte van levering dient te passeren bij Hendriks & Fleuren Zuyd Notarissen Heerlen - koper is verplicht het gekochte minimaal gedurende 1 jaar niet anders te gebruiken dan als woning voor eigen gebruik, verhuur aan derden is niet toegestaan - genoemde maatvoeringen zijn circa maten Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

€ 398.000 k.k.

Hoofdfoto Landgraaf, Emmastraat 10
Nieuw
Royaal woon-winkelpand met kassen / loodsen Emmastraat 10, Landgraaf - Totaal ruim 975 m² - Winkelruimte, 2 appartementen - Commerciële ruimten, hallen, kassen Vraagprijs: € 398.000,- k.k. OBJECT Op een goede zichtlocatie aan één van dé doorgaande wegen van Landgraaf mogen wij u dit royale woon-winkelpand te koop aanbieden. Het betreft een voormalige bloemenzaak met bijbehorende kassen, opslagruimten, alsmede twee appartementen. Het winkelgedeelte is circa 198 m² groot en is voorzien van een indeling ten behoeve van een bloemenwinkel inclusief systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Direct grenzend aan de winkel bevinden zich twee grote broeikassen, respectievelijk 219 m² en 119 m² groot. Doordat deze direct aan de winkel zijn gesitueerd zouden deze ook als verkoopruimte benut kunnen worden. Aan de kassen vast zijn nog een viertal bergruimten/loodsen gesitueerd die in totaal ook nog eens circa 216 m² herbergen. Verder heeft het geheel nog de beschikking over twee traditioneel ingedeelde appartementen, elk voorzien van een eigen ingang. Appartement 1 heeft een woonoppervlak van circa 130m², bestaande uit de woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers. Appartement 2 heeft een woonoppervlak van circa 93 m² en bestaat uit een de woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. LIGGING De ligging van het pand is zeer goed te noemen. De Emmastraat is de parallelweg van de Hoogstraat en loopt dood in het parkeerplein. Hierdoor is het verkeer direct voor de deur beperkt, echter ligt het geheel wel perfect in het zicht vanaf de Hoogstraat en de Brunssummerweg. De ontsluiting is ook zeer goed te noemen, de Buitenring Parkstad Limburg is bijna gereed. De oprit van deze nieuwe ringweg is slechts een steenworp afstand verwijdert. Deze weg verbindt de Parkstadgemeenten met elkaar en met de A76. METRAGE Verdieping Omschrijving Oppervlakte Begane grond Winkelruimte circa 198 m² Begane grond Kas 1 circa 219 m² Begane grond Kas 2 circa 119 m² Begane grond Loods/bergruimte 1 circa 62 m² Begane grond Loods/bergruimte 2 circa 25 m² Begane grond Loods/bergruimte 3 circa 91 m² Begane grond Loods/bergruimte 4 circa 38 m² Begane grond Appartement 1 circa 130 m² Begane grond Appartement 2 circa 93 m² TOTAAL circa 975 m² PARKEREN Aan de voorzijde van onderhavig object is een parkeerplein gesitueerd. Deze biedt 10 parkeerplaatsen. Verder zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen gesitueerd langs de wegen in de directe omgeving. BESTEMMING Het object valt binnen de vigerende beheersverordening 'Nieuwenhagen-Lichtenberg', vastgesteld op 27 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'wonen' en ‘detailhandel’. Huurder dient zelf bij de gemeente Landgraaf te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. VRAAGPRIJS € 398.000 k.k. BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

vraagprijs € 205.000 k.k.

Hoofdfoto Heerlen, Hagedoornstraat 6
Nieuw
In geliefde woonwijk Caumerveld- Douve Weien staat deze jaren 30 tussenwoning met o.a. 4 slaapkamers Ligging Aan de rand van Heerlerbaan in een groene en rustige omgeving staat deze leuke jaren 30 tussenwoning. Op korte afstand van het centrum van Heerlen, nabij directe verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken. Indeling Souterrain Provisie ruimte ( 2.10m x 4.15m) Begane grond Entree - hal met toilet en toegang tot de woonkamer, keuken en kelder. De woonkamer ( 7.22 m x 3.75 m) en suite (2.35 x 5.6m) is voorzien van een houten vloer en kachel. De zonnige tuin (met buitenberging en achteringang) is bereikbaar via de suite. De keuken ( 3.13 m x 2.07m) is voorzien van keramische kookplaat, combi- oven, koelkast en afwasmachine. Bijkeuken met wasmachine aansluitingen ( 2.30 x 2.10m) 1e Verdieping Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, slaapkamer I ( 2.99m x 2.10 m) met rolluiken, slaapkamer II ( 4.00m x 3.55 m) met muurkast, slaapkamer III ( 3.56m x 1.95 m) met muurkast en de betegelde badkamer ( 2.00 m x 1.89 m) met douche, vaste wastafel en 2e toilet. 2e Verdieping Middels vaste trap te bereiken 4e slaapkamer met dakkapel (3.5m x 3.25m) en bergruimte onder schuinte van het dak. Bijzonderheden - Woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en rolluiken; Aansprakelijkheid Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

vraagprijs € 162.500 k.k.

Hoofdfoto Landgraaf, Koempel 28
Nieuw
Op goede locatie gelegen modern, instapklaar en uitstekend onderhouden tussenwoning met berging, zolder, tuin en overkapping. Gelegen aan de Koempel 28 te Landgraaf/ Schaesberg. Bijzonderheden: - De woning is uitstekend geïsoleerd: te weten: dak, vloer en spouwisolatie. - De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. - De gehele woning is voorzien van rolluiken. - Gelegen in kindvriendelijke wijk. - Gelegen nabij alle voorzieningen zoals: speeltuin, wandelgebied, winkelcentrum "Schaesberg", uitvalswegen en basis en middelbare scholen. - Zonnig gelegen tuin (zuiden). - Uitstekend onderhouden en instapklaar woonhuis.

vraagprijs € 199.000 k.k.

Hoofdfoto Kerkrade, Gulperstraat 1H
Nieuw
Nabij het centrum van Kerkrade gelegen royaal penthouse met 2 slaapkamers en ruim dakterras. Het appartement ligt op de 3e verdieping. Het centrum van Kerkrade ligt op een steenworp afstand. Evenals uitvalswegen, winkels en scholen. Bijzonderheden: - Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. - Het appartement beschikt over een privé parkeerplaats op het afgesloten terrein. - CV combiketel Nefit HR - VVE bijdrage € 245,94 per maand
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
244


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Maastricht, Brusselseweg 252
Maastricht, Brusselseweg 252
vraagprijs € 365.000 k.k.
Kramer Makelaardij
Stein lb, Belgenstraat 1
Stein lb, Belgenstraat 1
vraagprijs € 439.000 k.k.
LASSOO Makelaars
Sittard, Toon Hermanssingel 30
Sittard, Toon Hermanssingel 30
vraagprijs € 995.000 k.k.
Baetsen, Peters