Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Te koop aangeboden bedrijfspanden

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
78

vraagprijs € 325.000 k.k.

Hoofdfoto Velden, Rijksweg 114
Nieuw
Royaal winkelpand met opslagruimte en garage. Het betreft een winkelruimte (voormalige slagerij), momenteel in gebruik als woonwinkel en cateringbedrij. Het object is centraal gelegen in de dorpskern van Velden, aan een doorgaande weg nabij alle voorzieningen en uitvalswegen. Object is eventueel met bovenwoning met dakterras te koop.

vraagprijs € 129.000 k.k.

Hoofdfoto Dordrecht, Rijksstraatweg 160
Type : Recreatie/ Horeca Oppervlakte : 137m2 Aanvaarding : per direct Makelaar : Arjan van de Ruit
Informatie via : 010 4427562

Indeling:
Het restaurant gedeelte is 12,26 meter lang en 9 meter breed met diverse uitgangen naar het rondom gelegen terras. De 2 toiletgroepen zijn nog aanwezig en in redelijke staat. De keuken en bar zijn verwijderd en naar eigen smaak in te richten.

Ligging en bereikbaarheid:
Het gebouw is gelegen aan de Dordtse Kil en nabij mooie natuur en wandelgebied aan de Biesbosch. Ideaal voor onder andere een Pannenkoek huis of petit restaurant.

Oppervlakten:

De totale kavel is 769M2

Parkeren:
In de directe omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Datum van oplevering:
Per direct

Bijzonderheden:

Pand staat op erfpacht en loopt tot 09-08-2056
Jaarlijkse canon is € 3.915,00

De maten zijn indicatief. Hoewel bovenstaande objectinformatie en bijlagen met de groots mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, kan voor de juistheid door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard en aan de vermelde gegevens geen rechten worden ontleend. Verder mag bovenstaande informatie niet worden beschouwd als aanbieding of offerte.

vraagprijs € 389.000 k.k.

Hoofdfoto Maastricht, Franquinetstraat 35
Goed onderhouden verhuurd herenhuis geschikt voor dubbele bewoning separate ingang appartement begane grond met tuin en kelder, 1ste en 2de verdieping met 5 kamers, 3 keukens, douches en toiletten.
Advertentie:

vraagprijs € 245.000 k.k.

Hoofdfoto Venlo, La Fontainestraat 48
Een zeer ruime, goed onderhouden halfvrijstaande woning met multifunctionele uitbouw, een ruime woonkamer, semi-open keuken, 5 slaapkamers, badkamer met ligbad en een garage. De zonnige achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft een vrije achterom. Deze woning is gelegen aan een rustige weg in een kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van school- en winkelvoorzieningen. De uitvalswegen A67 en A73 zijn gelegen op ca. 2-3 autominuten.

vraagprijs € 435.000 k.k.

Hoofdfoto Sittard, Limbrichterstraat 9
Op enkele meters van de sfeervolle markt van Sittard gelegen horecapand c.q. winkelpand met horecaruimte (front 5 meter), toiletgroep, werkruimte, opslagruimte en woning op de 1e, 2e en 3e verdieping. Het pand grenst aan de achterzijde aan een steeg en biedt dus tevens een toegang vanuit de 'Gats'. Indeling: Souterrain: Diverse kelderruimtes, totaal circa 65 m². Begane grond: Horecaruimte inclusief toiletgroep circa 109 m². Aansluitend opslagruimte/werkruimte 55 m² met binnenplaats en toegang aan de Gats. Eerste verdieping: Opslagruimte/berging 56 m². Woonkamer, hal met toilet, en keuken, totaal 109 m². Tweede verdieping: Vier slaapkamers en badkamer met ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet. Totale oppervlak 109 m². Dakterras. Derde verdieping: Vaste trap naar de bergzolder 44 m². Bijzonderheden: - Het object is bijzonder geschikt voor combinatie van werken en wonen; - Technisch gezien mogelijkheden om de woning een separate toegang te geven waardoor verhuur van het woondeel mogelijk wordt; - Radiatorenverwarming via een Nefit HR cv (circa 2006, eigendom); - Uitgebreide meterkast; - De gevel is beschermd stadsgezicht; - Uitstekende locatie nabij de Markt.

vraagprijs € 740.000 k.k.

Hoofdfoto Heerlen, Promenade 2
Te Koop aangeboden winkel/ horeca ruimte op A1 lokatie in het winkelcentrum van Heerlen tegenover het grote warenhuis Schunck/ Berden en op de looproute van het Corio Center. De ruimte voorzijde op de begane grond heeft openslaande deuren naar drie zijden en heeft de mogelijkheid tot het creëren van een ruim terras aan de voorzijde! Winkel: zijkant is 75 m2 (verhuurd). Winkel: 1 ste verdieping met eigen opgang +/- 100m2 en magazijn. (verhuurd).

vraagprijs € 995.000

Hoofdfoto Maasmechelen, Koninginnelaan 68
VOLLEDIG AFGEWERKT, MODERN EN INSTAPKLAAR PAND, geschikt voor klein- en groothandel, food, non-food, kantoor, kunstgalerij, internetbedrijf, verhuur ..., gelegen Koninginnelaan 68 te 3630 Maasmechelen, te midden van het handelscentrum te Eisden op wandelafstand van shoppingcentrum M2 (met o.a. Action, Brantano, Torfs, C&A, JBC, H&M, Hema, Esprit, Gamma, Eldi, Mcdonalds, Aldi, Carrefour), recht tegenover Lidl, ToyChamp, Pizzahut, Zeeman en Matrassenkoning, naast Electro Meertens, Poldi Sport, Obsis, New Paris Londres, Fashionpoint en service flats (zorgcentrum) De Mispelaer.   
 
Op +- 2 minuten hiervandaan ligt het "Outlet Center Maasmechelen Village" met meer dan 200 merkenwinkels en -last but not least- Decathlon, Connecterra (met toegangspoort Nationaal Park Hoge Kempen) en Euroscoop. De autostrade E314 is gelegen op enkele minuten van het handelscentrum met uitvalswegen naar Maastricht - Keulen of Antwerpen - Brussel.
 
De commerciële ruimte is van die aard dat de totale 900 m² ingedeeld kan worden al naargelang het doel (met of zonder magazijnruimte) en telt 46 lm etalage met gelaagd glas en 2 inkompartijen. De benedenverdieping is enerzijds bereikbaar van op het gelijkvloers via een  brede, gemakkelijke trap, anderzijds via een zeer ruime goederenlift (300 cm x 130 cm) en of trap. Alle nutsvoorzieningen zijn er: elektriciteit en verlichting met dubbele voorzieningen , water, gas, internet, verwarming (Reznor heteluchtblazers op aardgas), telefoonaansluitingen, alarminstallatie,... 
 
De ruime parkeermogelijkheden (+- 40), behorende bij de locatie zelf, zijn een belangrijke troef. Verder zijn er extra parkeermogelijkheden achter de locatie en of op het naastliggend bouwperceel hetwelk ook kan dienen ter uitbreiding van uw activiteiten.
 
Het gebied rond de Koninginnelaan is in volle expansie en daarom een investering die loont, ook als verhuur.  Mogelijkheden voor POPUP bespreekbaar: minimum 6 maanden - maximum 1 jaar.
De koper / investeerder kan de winkelruimte opsplitsen en er 2 winkels van maken (vraag gerust voor meer info). Bel. GSM 0476 959 958.
 
INDELING
Kelder
Verdieping -1 Oppervlakte: 260,0m²  (gepolierde betonvloer: licht grijs gelakt)
Gelijkvloers
Gelijkvloers Oppervlakte: 620,0m²  (gepolierde betonvloer: zwart)
MEER FOTO'S EN INFO http://www.vdbwonen.be/nl/aanbod/te-koop?view=detail&id=1034

vraagprijs € 298.000 k.k.

Hoofdfoto Posterholt, Hoofdstraat 150
Het object is centraal gelegen in Posterholt en is voor meerdere doeleinden geschikt. De bestemming van de bedrijfruimte is ‘centrumdoeleinden’. Daaronder vallen o.a. detailhandel en ambachtelijke- en diensverlenende bedrijven. Het woonhuis heeft een aparte kantoor- cq praktijkruimte en een garage.
Verder is er een tuin met berging.

Financiering is eventueel bespreekbaar.


Omschrijving
Woonhuis:
Parterre:
• entree en hal met tegelvloer
• woonkamer met haardaansluiting
• terras met toegang vanuit woonkamer
• keuken met keukenopstelling
• portaal met achteringang
• kantoor/werkkamer cq extra slaaplamer voor gelijkvloers wonen
• badkamer met ligbad en vaste wastafel
• toilet
• bergruimte met witgoedaansluiting en c.v.ketel

Kelder
• royale provisiekelder / berging

Bedrijfsruimte:
Parterre:
• verkoop-, werk- en opslagruimte. Oude, eventueel te verwijderen, maal/mengvoederinstallatie
• kantoorruimte
• kelder
• graansilo die gedeeltelijk als extra garage / opslagruimte gebruikt kan worden


Eerste verdieping
Woonhuis:
1e verdieping:
• overloop
• 4 slaapkamers waarvan twee met vaste wastafelaansluiting.
Twee slaapkamers tevens met balkon.

Bedrijfsruimte:
• werk- en opslagruimte

Tweede verdieping
Woonhuis:
Zolder
• geschikt te maken voor extra hobbyruimte of extra slaapkamer.
Bereikbaar via vlizotrap maar vaste trap is realiseerbaar


Bijzonderheden
Woonhuis:
• bouwjaar ca. 1955
• inhoud ca. 600 m³
• woonoppervlakte ca. 145 m²


Bedrijfsruimte:
• bouwjaar ca. 1955
• BVO begane grond ca. 240 m²
• BVO 1e verdieping ca. 240 m²
• BVO achterliggende graansilo ca. 80 m²

Aanvaarding in overleg.

Kijk op www.biermansmakelaardij.nl voor meer foto's!
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
78


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Heerlen, Zandweg 38
Heerlen, Zandweg 38
vraagprijs € 395.000 k.k.
Animo Makelaars
Margraten, Rijksweg 7
Margraten, Rijksweg 7
vraagprijs € 339.000 k.k.
Boon Vastgoed
Urmond, Oude Poort 1
Urmond, Oude Poort 1
vraagprijs € 229.000 k.k.
LASSOO Makelaars