Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Te koop aangeboden bedrijfspanden

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
78

vraagprijs € 1.140.000 k.k.

Hoofdfoto Maasbracht, Bunkerhaven 0ong
Nieuw
Omschrijving: Het betreft een perceel gelegen aan de landtong om de Maasbrachtse Kruchterplas, naast de Maas en de invaart van het Stevolgebied. Het totale perceel is ca. 8.80.89 HA groot waarvan ca. 5 HA water. Het water is bereikbaar voor binnenvaartschepen met een lengte van max. ca. 110 meter lang. Volgens opgave is er plaats voor ca. 12-15 schepen indien er laad-loshandelingen worden verricht. Theoretisch zijn er dus meer ligplaatsen. Het terrein wordt gebruikt voor op- en overslag van (bouw) grondstoffen (zand en grind). Op het terrein bevinden zich een aantal “losse” laad- en los opstallen alsmede bevinden zich in het water een aantal afmeerpalen. Het terrein is bereikbaar middels een onverharde weg. Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein Maasbracht (zie bijlage)

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Maasbracht
Sectie : F F F G
Nummer : 2123 1874 1897 332
Perceeloppervlak : 8 ha 80 a 89 ca

Vraagprijs: € 1.140.000,-- k.k., excl. BTW

vraagprijs € 1.390.000 k.k.

Hoofdfoto Wessem, Waage Naak 15
Nieuw
Soort object: Bedrijfspand met aan de voorzijde kantoren op de begane grond (350 m2) op de verdieping (140 m2) en secundaire ruimtes in het souterrain (225 m2), werkplaats (ca. 490 m2) en opslaghal (ca. 490m2) met inpandige kantoren, entresol (ca. 183m2), alsmede grotendeels verhard buitenterrein
en grond. Het object is gelegen op het bedrijventerrein “De Koeweide” te Wessem aan de
binnenhaven “Prins Mauritshaven” van Wessem.
Het bouwjaar van de werkplaats is ca. 1973 en de kantoren in 1993 en 1995.

Toekomst havengebied “Prins Mauritshaven”:
De Maasplassen in Midden – Limburg ontwikkelen zich versneld tot een toonaangevend watersportgebied met een internationale allure. Door de Provincie Limburg, de gemeenten in en rond het Maasplassengebied en het bedrijfsleven wordt fors geïnvesteerd in diverse projecten om de aanwezige potenties en kansen optimaal te benutten.

In dit kader wordt de Prins Mauritshaven in Wessem getransformeerd naar een Nautische Boulevard. Hét servicecentrum voor de watersporter. Met een vloot van meer dan 7.500 boten is er in de Maasplassen behoefte aan een breed scala aan ondersteunende diensten waaronder winterstalling, onderhoud en reparatie, zeilmakerijen, retail en makelaardij. Dit aanbod is nu nog her en der solitair gevestigd. Dit komt het profiel van de Maasplassen als een aantrekkelijk watersportgebied niet ten goede.

De nautische ondernemers in de Prins Mauritshaven zijn op zoek naar collega’s! Samen met hen kan het pallet aan diensten op de Nautische Boulevard verbreed en verdiept worden zodat er een nog completer aanbod aan watersportservices ontstaat. Dat alles onder de filosofie ‘one-stop-shop’. De huidige ‘witte vlekken’ in het branchepatroon van de Nautische Boulevard zien we graag ingevuld. Enkele voorbeelden van bedrijfsactiviteiten die toegevoegd kunnen worden:

• een zeilmaker en mastentuiger;
• een jachtmakelaardij;
• een breed geoutilleerde watersportwinkel;
• het spuiten en schilderen van jachten;
• het stofferen en betimmeren van jachten;
• verkoop van boten en motoren;
• verhuur van sloepen en jachten;
• overdekte winterstalling.

Verenig je als nautische ondernemers op één locatie, vergelijkbaar met het concept van een “meubelboulevard”. Ontwikkel dus een nautische boulevard, een plek waar de wintersporter alles kan vinden!

Metrage gegevens:
Vloeroppervlakte kantoor begane grond en verdieping
VVO: 350 m2 en 140 m2.

Vloeroppervlakte souterrain
VVO: 225 m2

Vloeroppervlakte bedrijfshal
VVO: 980 m2

Vloeroppervlakte entresol
VVO: 183 m2

Verhard Buitenterrein: ca. 4.000 m2
Parkeerterrein: ca. 20 pp
Kade c.q. water: gehuurd ca. 50 meter lengte (ca. (2.500 m2) . Diverse afmeerpalen.

Bouwaard:
Kantoorgedeelte; metselwerk buitenmuren, betonvloeren, houten kozijnen met isolerende beglazing. Dak voorzien van een 2 – laagse bitumineuze dakbedekking
Bedrijfshallen: Stalen constructie. Deels betonvloer en deels betontegels, de entresol heeft een stalen roostervloer. Wanden kalkzandsteen deels bekleedt met asbesthoudende eternite platen evenals het dak. Verder is het dak in de lengte voorzien van diverse polyester lichtstraten. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 5meter (goot). Hoogte onder de nok is circa. 6,50 meter. De bedrijfsruimte wordt ontsloten middels schuifpoorten (hoogte = 4 m). De werkplaats is voorzien van een kraanbaan met bovenloopkraan van 8 ton en het magazijn/werkplaats van 4 ton. Het terrein is verhard met stelconplaten, gedeeltelijk met betonnen stoeptegels en gedeeltelijk (zijkant) met stol. De wasplaats is voorzien van een vloeistofdichte betonvloer (ca. 300 m2).

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein (zie bijlage)

Indeling:

Souterrain:
In het souterrain bevinden zich diverse opslagruimtes, archief, kleedruimtes met douches, kantine met aanrechtblok.

Begane grond:
Bedrijfspand met aan de voorzijde entree, receptie, diverse kantoorruimtes, toiletten, kantine, serverruimte, directiekantoor, diverse spreekkamers.
bedrijfshal (ca. 980m2) met entresol met stalen roostervloer (ca. 183 m2). Inpandig zijn een tweetal kantoren, toilet. En magazijn. Verwarming middels heaters.

Het kantoorgedeelte is voorzien van een eigen CV systeem, de werkplaats is recent voorzien van 3 nieuwe CV ketels, cascade geschakeld. In het kantoorgedeelte is er deels sprake van vloerbedekking en deels tegelwerk, kunststof kozijnen/puien, systeemplafonds, airco-unit. De toiletgroep bestaat uit een toilet en urinoir.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Wessem
Sectie : C
Nummer : 369
Perceeloppervlak : 72 a 25 ca

Vraagprijs: € 1.390.000,-- k.k., excl. BTW
(eventuele terug huur van het kantoor voor bepaalde periode is bespreekbaar)

vraagprijs € 375.000 k.k.

Hoofdfoto Hoensbroek, Hoofdstraat 390
Nieuw
Zeer ruim woon/winkelpand met 250 m2 vloeroppervlakte voor de winkel en 185 m2 woonoppervlakte voor de woning. Dit pand is gelegen aan de Hoofdstraat in Hoensbroek.

Indeling:

Kelder:

Verdeeld in twee ruimte, namelijk 5,85x3,90 en 5,20x3,75 met plafondhoogte van 1,96m.

Begane grond:
Portaal met novilon, plafond met inbouwspots en deur naar gang.
Gang met novilon, deur naar kelder en winkelruimte en trap naar verdieping.
Portaal naar winkelruimte: showroom 7,50x6,60 gescheiden door houten wand van tweede showroom 11,65x5,30.
Het is vrij gemakkelijk om hier één grote showroom van te maken.
De showroom heeft een aparte toegangsdeur en is voorzien van een zonnescherm.
Kantoorruimte 2,90x2,70 en 5,00x2,85.
Toiletruimte.
Werkplaats 8,35x4,60.
Loods/garage 10,35x8,35 met sectionaal poort, twee lichtkoepels en inrijhoogte van 3,40m.

Eerste verdieping:
Overloop met vloerbedekking, deur naar gang en vaste trap naar tweede verdieping.
Gang met vloerbedekking en bergkast.
Woonkamer 8,50x4,00 met vloerbedekking, plafond met inbouwspots en twee erkers.
Keuken 4,00x3,30 met kunststof vloer en aanbouwkeuken met vaatwasser, keramische kookplaat met afzuigunit, apothekerskast, koelkast en spoelbak.
Slaapkamer 1: 4,00x3,20 met vloerbedekking en plafond met inbouwspots.
Toiletruimte met hangtoilet en fonteintje.
Badkamer 2,85x2,70 met plavuizenvloer, ligbad, douche met cabine, badkamermeubel met twee wastafels.
Dakterras 8,65x5,40 met stenen berging 5,30x2,90 met aansluitingen was-apparatuur en cv-combiketel Bosch HRC 42 van 2015 (gehuurd). Berging achter houten schutting.

Tweede verdieping:
Overloop met vloerbedekking en mooie kastenwand.
Gang met vloerbedekking en muurkast.
Slaapkamer 2: 4,35x3,75 met novilon, dakkapel en inbouwspots.
Slaapkamer 3: 4,00x3,75 met novilon, dakkapel en inbouwspots.
Slaapkamer 4: 3,90x3,65 met novilon, dakkapel, wastafel en inbouwkast.
Slaapkamer 5: 3,90x2,90 met novilon, dakkapel en wastafel.

Overig:
Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Rolluiken achterkant huis op eerste verdieping.
Dit prachtige grote handelspand biedt een zee aan woonruimte en winkeloppervlakte en is gelegen aan de Hoofdstraat in Hoensbroek.
Advertentie:

vraagprijs € 419.000 k.k.

Hoofdfoto Kerkrade, Kaalheidersteenweg 45A-F
Verhuurd beleggingspand met 7 wooneenheden.
Op een goede locatie in Kerkrade gelegen hoekwoning bestaande uit zeven wooneenheden met ruime parkeerplaats achter de woning, elk een eigen keuken, badkamer, 1 a 2 slaapkamers, woonkamer, berging en alle eenheden hebben aparte gas, water en stroomverzorging. De wooneenheden zijn momenteel verhuurd waardoor maandelijkse inkomsten gegarandeerd zijn bij aankoop. Doordat het aankoopbedrag niet al te hoog is valt hier een goed rendement te behalen. Al met al een ideaal beleggingspand.

Souterrain
Gezamenlijke kelder

Begane Grond
Gezamenlijke entree tot het woonhuis met de erachter gelegen ruime parkeerplaats en eenieder heeft de beschikking over een eigen ruime af te sluiten buitenberging.

Begane Grond, Eerste, Tweede en Derde Verdieping
Elke wooneenheid heeft een woongedeelte, keuken, badkamer met bad of douche en grotendeels 1 slaapkamer. No. 45 zelf beschikt over 2 slaapkamers. De appartementen zijn tussen de ca. 57 en ca. 71 m2 groot.

Elk appartement beschikt over een eigen CV ketel, stroom- en watermeter. De WOZ waarde bedraagt momenteel € 512.000,00. Er kunnen achter de woning tussen de 10 a 15 auto’s parkeert worden.

Onderhoud
Het betreft een object dat verhuurd is maar toch enige opfriswerkzaamheden benodigd. Alle wooneenheden zijn via de ruime trappenhuis afzonderlijk te bereiken. 

Bijzonderheden
Goede ligging met veel mogelijkheden. De wooneenheden zijn eenvoudig te verhuren. Mogelijke totale huuropbrengst per jaar rond de € 50.000,00
 

vraagprijs € 235.000 k.k.

Hoofdfoto Echt, Houtstraat 21
VOOR DIVERSE DOELEINDEN GESCHIKT! Op een goede locatie, aan een doorgaande weg in de kern van Peij gelegen karakteristiek bedrijfspand met bovenwoning. O.a. geschikt als winkel, kantoor of praktijk met bovenwoning. Vanaf 2010 is het object grotendeels gerenoveerd, doch een aantal zaken dienen nog naar eigen keuze en smaak te worden afgewerkt. Een gedeelte van de begane grond is verhuurd ten behoeve van een bankautomaat. De huurovereenkomst loopt nog geruime tijd met een gunstige huuropbrengst, waardoor de vaste lasten op een zeer aantrekkelijk niveau kunnen liggen. INDELING: SOUTERRAIN: Kelders. BEGANE GROND: De begane grond van het woonhuis beschikt over een entree, gang, magazijn (11 m²) met toegang tot de kelders (ca. 62 m²), winkel/kantoor rechterzijde (ca. 42 m²), ruimte voor bankautomaat (ca. 15 m²), winkel linkerzijde (ca. 34 m²) met een keukenblok en zwevend toilet. 1e VERDIEPING: Op de 1e verdieping is de bovenwoning gelegen met o.a. een overloop, grote woonkamer met open keuken (totaal ca. 64 m²) met een nieuwe inbouwkeuken v.v. apparatuur, 2 slaapkamers (17 m² en 14 m²), moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, separaat toilet. 2e VERDIEPING: De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. ALGEMEEN: Perceel 143 m², vloeroppervlakte begane grond ca. 125 m², woonoppervlakte bovenwoning ca. 116 m². O.a. voorzien van een nieuwe Nefit HR combiketel en deels dubbele beglazing.

vraagprijs € 275.000 k.k.

Hoofdfoto Heerlen, Pappersjans 50
Instapklare woning met zeer veel mogelijkheden centraal gelegen Heerlen.
In Heerlen, op goede locatie gelegen vrijstaande royale woning met momenteel 2 slaapkamers (eenvoudig te realiseren derde slaapkamer door afsplitsing kleedkamer), mega woonkamer, complete keuken, schoonheidssalon, nagelstudio, groot kantoor met eigen ingang, onderhoudsvriendelijke tuin en nagenoeg geheel onderkelderd. Woning is up-to-date en hier kan men zeggen zien is kopen. Zowel alle dagelijkse voorzieningen als belangrijke verbindingswegen en diverse toeristische bezienswaardigheden zijn in de nabije omgeving aanwezig.

Beneden Verdieping
De nagenoeg geheel onderkelderde benedenverdieping is verrassend groot en voor meerdere doeleinden geschikt. Momenteel bevindt zich hier een compleet uitgeruste schoonheidssalon van 32m² met alle benodigde voorzieningen en een kantoor van 35m² met een eigen ingang en klantentoilet. Verder heeft men nog de beschikking over opbergruimte, een werkbank en opslag ruimte. De gehele keldervloer heeft een plavuizenvloer, muren zijn goed afgewerkt en hier bevindt zich de wasmachine-aansluiting.

Begane Grond
Via entree/hal met natuurstenen vloer (Scandinavische leisteen) en glas-in-lood deur toegang tot meerdere ruimtes zoals de meterkast, het modern uitgeruste gastentoilet, de compleet uitgeruste nagelstudio (16m²) vv laminaat die weer is gelegen op de doorlopende Scandinavische leisteen, watervoorziening, airco, mechanische ventilatie en diverse extra’s. Deze ruimte is ook geschikt als extra slaapkamer. Tevens toegang naar het eerste deel van de woonkamer.

De woonkamer is royaal uitgebouwd en vormt het centrale hart van deze woning. Het bestaat uit meerdere etages, beschikt over hoogwaardige materialen en diverse warmtebronnen. Het eerste deel (4.50 x 3.75m) met Scandinavisch leisteen, convectorput en toegang tot de aangrenzende keuken. Het tweede deel (7.80 x 4.00m) grenst hieraan en beschikt over veel lichtinval door de twee, bij regen, zelfsluitende Velux- dakramen met elektrische zonwering. De siergrindvloer gecombineerd met graniet en vloerverwarming gecombineerd met een haardpartij zorgen voor comfortabel woongenot. Hier kan men letterlijk de sterren bekijken.

Het, een etage lager gelegen, derde deel van de woonkamer (4.90 x 7.50m) vv granieten vloer, schuifpui naar de erachter gelegen mooi onderhouden tuin, tweede haardpartij, vloerverwarming, inbouwspots en veel lichtinval geeft een rustgevend gevoel en ontspanning.

Samenvattend een woonkamer van totaal 85m² voorzien van diverse warmtebronnen zoals een convectorput, vloerverwarming, radiatoren en haardpartijen. Veel lichtinval door dakramen die bij regen automatisch sluiten, schuifpuien en raampartijen. Mooi afgewerkte vloeren met natuursteen.

De compleet uitgeruste keuken (3.50 x 3.10m) , ook hier met de doorlopende Scandinavische leistenen vloer, Amerikaanse RVS koel-vriescombinatie, 4-pits gasfornuis, combi-magnetronoven, afzuigkap, afwasmachine, design- radiator, granieten werkblad doorlopend in een ontbijtbar en verlaagd plafond met inbouwspots.

Eerste Verdieping
Via overloop met massief houten parket en glas-in-lood ramen toegang tot de moderne badkamer en 2 mooi afgewerkte slaapkamers waarvan een is uitgerust met een inloopkast die eventueel weer eenvoudig om te bouwen is naar een derde slaapkamer. Slaapkamer 1 (3.80 x 4.25m) vv parket, inbouwspots, slaapkamer 2 (2.86 x 3.10m) en slaapkamer 2 (4.90 x 4.25m) met inbouwkast (3.80 x 3.20m) vv doorlopend parket, schuifpui naar het op het zuiden gericht balkon, inbouwspots en verwarming.

De modern compleet uitgeruste badkamer is geheel betegeld met een vrijstaand bad, dubbele wasbak, designradiatoren, zwevend toilet, bidet, inbouwspots, mechanische afzuiging en glas-in-lood raam. Hier kan men zich goed en relaxed verzorgen.

Tweede Verdieping
Via vaste trap te bereiken bovenverdieping met 42m² woonoppervlakte, die momenteel in gebruik is als bergruimte. Met wat kleine aanpassingen is hier een extra kamer te realiseren waar een tiener zich zeker thuis zal voelen. De HR ketel (eigendom) die de nagelstudio en schoonheidssalon verwarmt heeft men hier geplaatst. Tevens is hier de, in 2017 geplaatste, Nefit HR-ketel geplaatst, die de rest van het huis verwarmt.

Tuin
Zonnig op het zuiden gelegen onderhoudsvriendelijke achtertuin grotendeels beklinkerd en voorzien van prieel, terras en relaxpool met Ø3 meter. Achterom is bereikbaar via de schuifpui vanuit de woonkamer of via een poort aan de zijkant van het perceel, die tevens de toegang naar de kantoorruimte is. De tuin is verder geheel omsloten en beschikt over complete privacy. 

Onderhoud
Onderhoud is zeer goed, altijd goed bijgehouden en geen achterstallig onderhoud. Recentelijk nog deels geschilderd, met duurzame materialen afgewerkt en veel aandacht aan kleine details geschonken. Deels aluminium, deels stalen ramen met grotendeels dubbel glas. Nieuwe Nefit HR ketel (2017 – eigendom).

Bijzonderheden
Betreft een zeer goed onderhouden woning met veel woonoppervlakte en uitermate geschikt voor familie met kinderen. Tevens de mogelijkheid voor werken aan huis zoals nagelstudio, schoonheidssalon, makelaar, assurantiekantoor, kapsalon, honden-trimsalon etc. Woning is zeer centraal gelegen diverse winkelcentra zijn in de nabije buurt. 

vraagprijs € 172.500 k.k.

Hoofdfoto Brunssum, Sluiterdstraat 21
In de kindvriendelijke buurt ''Het Heufken'' gelegen goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met cv, 3 slaapkamers, vaste trap naar zolder, inpandig bereikbare ruime hobby/werkruimte en tuin met zijingang aan de Sluiterdstraat 21 in Brunssum. Mogelijkheid voor kantoor/bedrijf aan huis. Bijzonderheden: - Grotendeels dubbele beglazing - Kunststof, aluminium en houten kozijnen - Geheel voorzien van rolluiken - Benedenverdieping met natuurstenen vloer met vloerverwarming - Hobbyruimte voorzien van moderne grindvloer - Kindvriendelijke woonomgeving - Nabijheid van scholen en winkels - Mogelijkheid voor praktijk/kantoor/bedrijf aan huis

vraagprijs € 179.000 k.k.

Hoofdfoto Nederweert, Kerkstraat 71
Soort object: Gelegen in het centrum van Nederweert bieden wij u deze gemoderniseerde winkelruimte te koop en te huur aan. De omliggende objecten zijn diverse winkelruimtes en/of horecaobjecten en woningen. Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Metrage gegevens:
Winkelruimte : ± 84 m²
Kantoorruimte : ± 5 m²
Kantoorruimte : ± 8 m²
Berging : ± 7,5 m²

Huurprijs: € 18.000,-- per jaar, excl. BTW
Vraagprijs: € 179.000,-- k.k.

Opleveringsniveau:
Systeemplafond;
Laminaatvloer;
Inbouwspot systeemplafond.

Bestemmingsplan:
Centrumdoeleinden (Nederweert)

Souterrain:
Opslagkelder

Indeling:
Ruime entree/ingang met toilet. Winkelruimte heeft een oppervlakte van ± 84 m².
Het pand is voorzien van een mooie laminaatvloer en systeemplafond. Twee ruime kantoorruimtes van ± 5 m² en ± 8 m².

Aanvaarding:
In overleg

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
78


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Heerlen, Kaldebornweg 11
Heerlen, Kaldebornweg 11
vraagprijs € 925.000 k.k.
Animo Makelaars
Gronsveld, Voerenweg 17 -19
Gronsveld, Voerenweg 17-19
vraagprijs € 1.300.000 k.k.
AB&P Vaassen
Valkenburg lb, Broekhem 70
Valkenburg lb, Broekhem 70
vraagprijs € 275.000 k.k.
Corio Makelaars B.V.