Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Te huur aangeboden bedrijfspanden

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
65

huurprijs € 2.045 p.m.

Hoofdfoto Heerlen, Heerlerbaan 58A
Nieuw
Te huur · ca. 245m² kantoorruimte met 3 parkeerplaatsen

huurprijs € 2.000 p.m.

Hoofdfoto Echt, Voltaweg 4..
Nieuw
MOGELIJKHEID TOT WONEN EN WERKEN! HET BESTEMMINGSPLAN BETREFT NAMELIJK EVENEENS DE MOGELIJKHEID TOT BEDRIJFSWONING! Soort object: Zeer goed gelegen op het bedrijventerrein “de Berk” bieden wij u dit kantoorpand pand te huur aan (het gehele pand is tevens te koop). Het betreft een showroom met kantoren. Het pand is gebouwd in 1987. Het pand is eveneens in zijn geheel te huur.

Ligging:
In de gemeente Echt-Susteren ligt bedrijvenpark De Berk. Dit ruim opgezette bedrijvenpark is uitermate centraal gelegen in de groene taille van Midden-Limburg. Duitsland en België worden door de gemeente Echt-Susteren slechts gescheiden door een stukje Nederland van nog geen vijf kilometer breedte. Deze sterke internationale oriëntatie in de Euregio heeft een meerwaarde op talloze economische gebieden tot gevolg. Mede hierdoor - en door de fraaie locaties aan de A2 en de A73 - vormt Bedrijvenpark De Berk een aangewezen locatie voor de vestiging van lokaal, regionaal en bovenregionaal georiënteerde bedrijven.

Door het huidige hoofdwegennet kent de gemeente Echt-Susteren een perfecte ontsluiting. Bedrijvenpark De Berk ligt direct aan de A2/A73 met snelle verbindingen in noordelijke en zuidelijke richting. Daardoor ontstaat een directe autosnelwegverbinding met Noordoost-Nederland, de Duitse grensregio en het achterliggende Ruhrgebied. Over water en spoor is Echt-Susteren eveneens uitstekend bereikbaar door het nabij gelegen Julianakanaal en twee NS-stations.

Zowel Bedrijvenpark De Berk als het naastgelegen Bedrijventerrein De Loop hebben een breed profiel dat is bestemd voor meerdere doelgroepen. De nabijheid van kennisinstellingen, de life-science-industrie en de automotive-industrie - in een straal van 30 kilometer ruimschoots aanwezig maakt dat vestiging in de gemeente Echt-Susteren uitermate interessante mogelijkheden biedt.

Parkeren:
Er zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig (ca. 15 stuks).

Metrage gegevens:
Kantoor: ± 180 m²
Spreekkamer: ± 40 m²
Showroom: ± 155 m²
Totaal ± 375 m²

Opleveringsniveau kantoren:
- Systeemplafonds met TL bakken;
- Vloerbedekking;
- Glasvezel zit in de huurprijs inbegrepen (€ 250,00 per maand);
- Airco.

Opleveringsniveau showroom:
- Systeemplafonds met TL bakken;
- Tegelvloer.

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein + bedrijfswoning.

Indeling Showroomgedeelte:

Begane grond:
Entree/ontvangstruimte. Showroom met tegelvloer. Spreekkamer met schuifpui naar de binnenplaats. Kantoortuin en vergaderruimte voorzien van airco. Betegeld toilet met keuken. CV ruimte. Binnenplaats.

Dit gedeelte is te gebruiken voor bedrijfsdoeleinden of bedrijfswoning.

De huurprijs voor alleen het kantoorgedeelte en showroom bedraagt € 2.000,-- per maand, excl. BTW en inclusief glasvezel en snel-internet abonnement..

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

huurprijs € 1.000 p.m.

Hoofdfoto Valkenburg lb, Lindenlaan 9A
Nieuw
Aan de rand van het gezellige winkelcentrum van Valkenburg gelegen, karakteristieke commerciële ruimte V.V.O. ca. 98m2. Bestemming "centrum" biedt o.a. de volgende mogelijkheden: detailhandel, maatschappelijk, cultuur en ontspanning, dienstverlening en kantoor. Bechikbaar per 01-10-2017.
Advertentie:

huurprijs € 20.000

Hoofdfoto Sittard, Tempelplein 5
Nieuw
ALGEMEEN In het centrum van Sittard, op het Tempelplein, is deze goed zichtbare winkelruimte met kelder gelegen. Voor de deur heeft deze winkel (betaalde) parkeergelegenheid. In de naaste omgeving zijn diverse lokale winkels en winkelformules aanwezig, zoals Xenos, Optiek Gijzen en Hypotheekvisie. INDELING SOUTERRAIN Kelderruimte (ca. 70 m2 VVO), zowel vanuit de winkel als vanaf de buitenzijde te bereiken BEGANE GROND Entree, representatieve winkelruimte van ca. 82 m2 VVO met een frontbreedte van ca. 20 meter aan de voor- en de zijkant, met 6 grote en 2 kleinere etalages, een kitchenette met een aparte toiletruimte (ca. 5 m2) en aparte opstelling van de cv-ketel. OPLEVERINGSNIVEAU: - casco oplevering, met dien verstande dat de huidige voorzieningen, indien gewenst in het pand achterblijven - cv-installatie. eigen gas- en elektriciteitsaansluiting. BOUWPERIODE 1920-1930 HUURGEGEVENS: Huurprijs: EUR € 20.000,- per jaar, te vermeerderen met btw; Huurtermijn: 5 jaar; Huurbetaling: per maand vooruit; Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. SERVICEKOSTEN: Niet van toepassing. Huurder meldt zichzelf aan bij de te doen gebruikelijke nutsleveranciers. AANVAARDING per direct Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijk

huurprijs € 50 m2 p.m.

Hoofdfoto Echt, Nobelweg 0ong
ECHT, NOBELWEG 1A EN 2A Soort object: Gelegen op het bedrijventerrein “De Berk” bieden wij u deze nieuw te bouwen bedrijfshal met de mogelijkheid tot kantoren te huur aan. Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar. De hal wordt casco gebouwd. Het totale oppervlakte van de bedrijfshal is ± 2.848 m² met een hoogte van 10 meter. Op te delen in 2 verhuurbare bedrijfspanden met ieder een eigen laaddock en overheadpoort.

De impressies geven u een idee hoe het pand kan worden gebouwd/ingedeeld kan worden. In overleg met de verhuurder zijn er diverse mogelijkheden bespreekbaar.

De kantoren zijn mogelijk vanaf ± 200 m² tot ± 860 m².

Het object heeft een zeer goede bereikbaarheid, gelegen naast de autosnelwegen A2 en A73.

Het perceel is ca. 5.000 m2 en er mag 75% bebouwd worden (3.750 m²) met een bouwhoogte van maximaal 12 meter.

Parkeren:
Voldoende eigen parkeergelegenheid aanwezig (ca. 34).

Metrage gegevens:
Bedrijfshal (H 10,0) : ± 2.848 m² (op te splitsten in 2 verhuurbare delen)
Kantoren : ± 200 m² tot ± 860 m² (diverse mogelijkheden)

Opleveringsniveau:
Staalconstructie, betonpanelen (1m), (binnendoos met stalen gevelbeplating of sandwichpanelen) geïsoleerd (Rc 4,6), aluminium kozijnen, betonnen afgewerkte vloer, geïsoleerde stalen dakplaten (Rc 6,0), lichtstraten, 2 laaddocks, 2 elektrisch bediende overheadpoorten, sanitaire ruimten voorzien van vloer- en wandtegels, brandhaspels, verharding buitenterrein. Bedrijfshal wordt casco opgeleverd.

Opleveringsniveau kantoren:
Onder meer: bijzondere gevel + entree, elektra, internet met patchkast, systeemplafond met verlichting kantoor, tegelvloer met vloerverwarming, brandwerend glas, airconditioning, pantry, brandhaspels en blussers.

Huurprijs bedrijfshal: € 50,00 per m², per jaar, excl. BTW
Huurprijs kantoren: € 130,00 per ², per jaar, excl. BTW

Indeling:

Begane grond:
Entree. Mogelijkheid tot kantoor / kantine. Toiletgroep. Middels het kantoor is de bedrijfshal bereikbaar.

Eerste verdieping:
Mogelijkheid tot het realiseren van kantoren.

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein “De Berk”.

BTW:
Er is sprake van verhuur met BTW.

Huurperioden:
5 (vijf) jaren, met optieperiode(n) van 5 (vijf) jaren.
(Korter in overleg)

Opzegtermijn:
12 maanden voor expiratiedatum.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

huurprijs € 875 p.m.

Hoofdfoto Echt, Rontgenweg 16D
Op Industrieterrein De Berk gelegen goed onderhouden bedrijfsruimte, bestaand uit kantoren met een werkplaats. Uitstekende verbinding met de autosnelwegen A2 en A 73. Het pand beschikt o.a. over een hal/receptie (12 m²), toilet met fonteintje, pantry, 2 kantoren (18 m² en 16 m²) en de werkplaats met inpandig kantoor (totaal 172 m²). Uistekend afgewerkt, o.a. voorzien van systeemplafonds, verlichting, toilet, elektrische poort, tegelvloeren en een alarminstallatie. Bouwjaar 1995, totale vloeroppervlakte ca. 227 m².

huurprijs € 1.400 p.m.

Hoofdfoto Venlo, Keulsepoort 2
Uitstekend onderhouden commerciële ruimte, gelegen in het begin van de sfeervolle straat "de Parade" op de hoek van de Keulsepoort/Keizerstraatnaast. De Parade wordt gekenmerkt door haar diversiteit aan winkels, dienstverlenende bedrijven en horecagelegenheden waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of borrelen. Naast het pand bevindt zich een drankelwinkel "Van Gelderen wijn" en de ING Bank.

huurprijs € 1.400 p.m.

Hoofdfoto Venlo, Keulsepoort 2
Uitstekend onderhouden commerciële ruimte, gelegen in het begin van de sfeervolle straat "de Parade" op de hoek van de Keulsepoort/Keizerstraatnaast. De Parade wordt gekenmerkt door haar diversiteit aan winkels, dienstverlenende bedrijven en horecagelegenheden waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of borrelen. Naast het pand bevindt zich een drankelwinkel "Van Gelderen wijn" en de ING Bank.
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
65


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Maastricht, Oranjeplein 86 C
Maastricht, Oranjeplein 86C
vraagprijs € 125.000 k.k.
Systeem Makelaardij
Urmond, Oude Poort 1
Urmond, Oude Poort 1
vraagprijs € 229.000 k.k.
LASSOO Makelaars
Herten, Broenskuil 7
Herten, Broenskuil 7
vraagprijs € 585.000 k.k.
Homevision Makelaardij