Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Te huur aangeboden bedrijfspanden

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
63

huurprijs € 45 P.P. m2

Hoofdfoto Venlo, Celsiusweg 35
Nieuw
Dit warehouse is gelegen op bedrijventerrein Trade Port (zuid) in Venlo, Nederlands grootste logistieke hotspot. Bekende logistieke gebruikers in de omgeving zijn o.a.: Seacon, Janssen Distribution, Wetron, DSV, XPO, UPS en Schenker.

huurprijs € 53.000 P.J.

Hoofdfoto Venlo, Guliksebaan 1
Nieuw
Gehele eerste verdieping (circa 220 m2) van het bedrijfsgebouw aan de Guliksebaan 1 in Venlo te huur. De begane grond is in gebruik door een rijschool. Pantry met keuken en toiletten worden gedeeld. Ideale ligging vlakbij het centraal station en met diverse ontsluitingswegen in de buurt.

huurprijs € 799 p.m.

Hoofdfoto Venlo, Nieuwstraat 66
Nieuw
In het centrum van Venlo gelegen multifunctioneel goed onderhouden ca. 100m2 turn key winkel/kantoorpand (geen horeca) met royale verkoopruimte en aparte vergaderruimte. Ind.: Winkel ca. 65m2 met tegelvloer, hete luchtgordijn en inbouwspots. Vergaderruimte/kantoorruimte ca. 15m2 met vloerbedekking. Aparte keuken met keukenblok, c.v. installatie en boiler. Aparte bergruimte/archiefruimte. Dubbele toiletgroep beide met zwevend toilet en wastafel.
Bijz.: bouwjaar omstreeks 1950. Netto vloeroppervlakte ca. 100m2. Aanvaarding kan per direct.
Advertentie:

huurprijs € 700

Hoofdfoto Maaseik, Bosstraat 30
Nieuw
Dit mooi en instapklaar handelspand is gelegen op een A-locatie in Maaseik en is ideaal als winkelruimte, detailhandel of om een vrij beroep uit te oefenen. => Gelijkvloers handelspand Mooie handelsruimte met keramische tegelvloer, momenteel ingericht als apotheek. In de tussenruimte is een keukentje met spoelbak aanwezig. De achterruimte is voorzien van toilet en fonteintje. De kantoorruimte/leefruimte met lichtkoepel biedt u de mogelijkheid om uw administratie te verwerken. Tevens heeft u toegang tot de kelder die benut kan worden als bergruimte.

=> Enkele bijzonderheden
- C.V. op aardgas met wandradiatoren
- Instapklaar pand
- Op een zéér gunstige commerciële locatie en in het hartje van Maaseik gelegen
- Momenteel ingericht is als apotheek
- Beschikbaar vanaf 01 januari 2018

=> Indeling
-- Gelijkvloers: Handelsruimte, tussenruimte met keukentje , achterruimte met toilet (3m X 4m), kantoorruimte/leefruimte (6m X 5m)
-- Kelder: bergruimte

huurprijs € 1.700 p.m.

Hoofdfoto Ophoven, Venlosesteenweg 128
Prijswijziging
Gelijkvloerse winkelruimte met voldoende parkeergelegenheid, gelegen op een commercieel gunstige locatie met vlot voorbijgaand verkeer. Mooie en ruime gelijkvloerse winkelruimte, geschikt voor diverse doeleinden. Deze winkel bestaat uit drie grote ruimtes. Er is een aparte ingang voorzien aan de linkerzijde en de winkel is zeer goed bereikbaar aangezien deze gelegen is op de doorgaande weg van Maaseik naar Nederland.
Bijzonderheden:
- Voldoende parkeergelegenheid links van het pand aanwezig
- Nutsvoorzieningen aanwezig
- Berging in serre is mogelijk
- Toegang langs zijkant van het pand
- Bestrating in kiezelsteentjes
- Beschikbaarheid: per direct


€ 845.000 k.k. of € 35

Hoofdfoto Roermond, Noordhoven 10
Prijswijziging
Het bedrijfspand is zowel te koop als te huur, ook in delen te huur. Dit moderne en representatieve bedrijfspand is gelegen op een goede zichtlocatie op een bedrijventerrein aan de rand van Roermond. Op het bedrijventerrein zijn beperkte voorzieningen aanwezig ten aanzien van detailhandel. Het centrum van Roermond is echter op circa 3 kilometer afstand gelegen. De stand is goed te noemen. De belendingen bestaan uit bedrijfsgebouwen. In Roermond zijn er ruim voldoende voorzieningen ten aanzien van detailhandel, dienstverlening, lokale overheid en onderwijs. Roermond heeft een bovenregionaal en zelfs grensoverschrijdend verzorgingsgebied, mede veroorzaakt door het Designer Outlet Center en het Retail Park. De bedrijfshal is op de begane grond groot circa 1.000 m². De interne verdiepingsvloer is eveneens circa 1.000 m² groot en beschikt over een goederenlift, perslucht-installatie en Paxton toegangscontrolesysteem. De luxe kantoorruimtes op de begane grond zijn groot circa 148 m² en hebben een bijzonder fraaie uitstraling. Op de begane grond ligt een showroom groot circa 90 m² met een hoogte van circa 6 meter, hierdoor heeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. De kantoorruimte op de verdieping is groot circa 134 m² en is eveneens luxe uitgevoerd en instapklaar. BEREIKBAARHEID Er zijn prima aansluitingen op de snelweg A73 en op de N280 en N271. Tevens is er op circa 3 minuten loopafstand een bushalte gelegen aan de Oranjelaan. Roermond beschikt over een intercity treinstation. BESTEMMING Zie www.ruimtelijkeplannen.nl. PARKEREN Op eigen terrein zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd. Naast de parkeerplaatsen op eigen terrein zijn er voldoende plaatsen in de openbare parkeerhavens aan de straatzijde. Deze parkeerhavens zijn gratis.

huurprijs € 895 p.m.

Hoofdfoto Venlo, Mgr Zwijsenstraat 2
Kantoorunit te huur op de tweede verdieping in het karakteristieke Stadsklooster van Venlo. Gelegen aan de rand van het centrum van Venlo.Huurprijs is exclusief servicekosten en btw.

op aanvraag

Hoofdfoto Elsloo lb, Business Park Stein 174
TE HUUR · Het betreft hier een in 2000 gebouwd modern bedrijfspand. De totale beschikbare ruimte bedraagt ca.925m² hal, ca. 500m² begane grond + ca. 425m² tussenvloer.
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
63


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Kessel lb, Karreweg-Noord 17 A
Kessel lb, Karreweg-Noord 17A
vraagprijs € 198.000 k.k.
Aelmans Makelaars
Landgraaf, Exdel 20
Landgraaf, Exdel 20
vraagprijs € 624.000 k.k.
Damen Makelaardij
Gronsveld, Graaf van Bronkhors 9
Gronsveld, Graaf van Bronkhorststr 9
vraagprijs € 265.000 k.k.
Goessens Makelaardij