Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

Te huur aangeboden bedrijfspanden

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
63

€ 320.000 k.k. of € 1.975 p.m.

Hoofdfoto Venray, Schoutenstraatje 27
Nieuw
LIGGING Het is gelegen midden in het centrum van Venray aan het Schoutenstraatje, nabij een A1 locatie. Dit is een verbindingsstraat tussen de twee hoofdwinkelstraten van Venray. Tevens is het geheel gelegen in een voetgangersgebied, waar een mix van landelijke filiaalbedrijven en lokale winkels gevestigd zijn. Het gezellige winkelcentrum bruist. De eigen schouwburg is de trots van het dorp. Verder zijn er voldoende horeca gelegenheden waar u gezellig kunt toeven. In de Grotestraat hebben diverse grote winkelketens zich gevestigd, waaronder de Hema, Blokker, Kruidvat, Etos en H&M. Voorts is de plaatselijke winkelier actief. U vindt er diverse bakkers en een slager. OBJECT Het object is in 2004 verbouwd en geheel gerenoveerd. De entree aan de voorzijde geeft toegang tot een grote winkelruimte van ca. 128 m² en een frontbreedte van ca. 7 meter. De trap geeft toegang tot het souterrain, waar een ruimte aanwezig is die geschikt is als winkel-/praktijkruimte. Het object wordt opgeleverd met de bestaande pui, tegelvloer, geluidswerende wand aan de achterzijde en systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen. Er is een luchtgordijn aanwezig en een verwarmingsinstallatie. Een grote trappartij zorgt voor goede bewinkelbaarheid van de kelder. Op de begane grond treft men verkoopruimte alsmede de toiletruimte aan. Het souterrain kan eveneens als verkoopruimte in combinatie met magazijn worden gebruikt. De 1e verdieping heeft een keukenblok, woonkamer, dames- en herentoilet en doucheruimte. Een ruim dakterras completeert deze etage. De 2e verdieping met c.v.-combi-ketel heeft een ruime slaapkamer met dakramen. METRAGE Begane grond is ca. 128 m² V.V.O. Kelderruimte ca. 130 m² V.V.O. Totaaloppervlak ca. 258 m² V.V.O. 1e en 2e verdieping 48, resp. 40 m² groot. PARKEREN Het object ligt in een voetgangersgebied in het centrum van Venray. In de nabije omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen. Op de openbare parkeerplaatsen geldt gratis parkeren voor de eerste 2 uren. BESTEMMING Centrumdoeleinden. Detailhandel / (droge) horeca. HUURPRIJS € 1.975,- per maand, te vermeerderen met BTW. KOOPPRIJS € 320.000,- kosten koper HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). HUURTERMIJN 5 (vijf) jaar. VERLENGINGSTERMIJN Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar. OPZEGTERMIJN 12 (twaalf) maanden. BETALINGEN Huur per maand vooruit. ZEKERHEIDSSTELLING Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten. OVERIGE CONDITIES Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), model september 2012. AANVAARDING In onderling overleg. OPLEVERING In huidige staat. BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Venray, 0478 – 63 69 22.

huurprijs € 3.500

Hoofdfoto Ophoven, Venlosesteenweg 101
Nieuw
Dit nieuwbouw handelspand van ca. 1000m² is gelegen in de dorpskern van Ophoven en heeft een commerciële ligging t.o.v. toeristische trekpleisters zoals watersportcentra Sporta te Aldeneik en jachthaven Marec. De bereikbaarheid van dit handelspand is zeer goed aangezien deze gelegen is op de drukke doorgaande weg Venlosesteenweg (in de volksmond de Napoleonsbaan) van Maaseik naar Roermond (Nederland).
Enkele kenmerken:
- Perceeloppervlakte: ca. 43a 98ca
- Kan nog volledig naar eigen behoefte ingericht worden
- De voorgevel kan eventueel volledig in glas.
- Voldoende parkeerruimte voorzien links van het handelspand.
- Apart tellerlokaal met C.V.-ruimte
- Twee nooduitgangen voorzien
- Dit pand is heel snel operatief
Advertentie:

huurprijs € 1.300 p.m.

Hoofdfoto Echt, Kelvinweg 7
Nieuw
Op de plaats waar de autosnelwegen A 2 en A 73 samenkomen wordt op korte termijn dit representatieve bedrijfsobject gerealiseerd. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 650 m², tevens bestaat de mogelijkheid om dit te verdelen in 2 bedrijfsruimtes van ieder circa 325 m².

huurprijs € 700 p.m.

Hoofdfoto Maastricht, Frankenstraat 130a
Nieuw
Deze ruime winkel-/kantoorruimte is gelegen op een goede locatie aan de Frankenstraat te Maastricht. Door de centrale ligging zijn snelwegen richting Heerlen/Aken, Eindhoven en centrum Maastricht binnen enkele autominuten te bereiken. De bedrijfsruimte beschikt over een magazijn en keukenopstelling. Per direct beschikbaar. INDELING: Souterrain: Twee opslagruimtes. - Ruimte 1 (4.22x4.70m) - Ruimte 2 (6.05x1.72m) Begane grond: Mooie winkel-/kantoorruimte (ca. 21.50x4.22/5.80m). Magazijn (ca. 5.92x2.90m) en keuken met toiletruimte (3.40x2.37m). Bijzonderheden: - Inbraakwerend door alarm en beglazing; - Winkel-/kantoorruimte met voldoende opslagruimte; - Goede locatie; - Rolluiken; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

huurprijs € 1.950 p.m.

Hoofdfoto Roermond, Broekhin Zuid 20A.
Soort object: Gelegen nabij de binnenstad van Roermond bieden wij u deze winkelruimte met magazijn te koop of te huur aan. De winkelruimte is gelegen dichtbij de Action, Slijterij en de Woonboulevard. De doorgaande weg, Broekhin Noord en Zuid is een belangrijke in- en uitvalsweg naar en van het centrum van Roermond. De binnenstad van Roermond en het centraal station is binnen enkele loopminuten bereikbaar, tevens liggen de uitvalswegen zoals A73 en A2 op korte afstand. Het Retailpark ligt eveneens op korte afstand met winkels zoals onder andere Blokker, Xenos, Inter Sport, Media Markt en Albert Heijn. Parkeren:
Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Metrage gegevens:
Winkelruimte : ± 402 m²

Opleveringsniveau:
Systeemplafond;
Winkelruimte: vloerbedekking;
Magazijn: betonvloer;
Tl bakken;
Deels spots;
Alarminstallatie;
CV ketel, HR Nefit Ecom Line (2005);
12 Zonnepanelen.

Bestemmingsplan:
Detailhandel.

Indeling:

Begane grond:
Entree met CV ruimte. Winkelruimte met toegang tot de pantry en betegelde toilet met fontein. Achterliggend magazijn met toegang tot 2e toilet. Via een geasfalteerde weg is het pand aan de achterzijde gelijkvloers bereikbaar door middel van een schuifpoort met loopdeur.

Aanvaarding:
Per direct.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Roermond
Sectie : B
Nummer : 7232
Perceeloppervlak : 4 a 73 ca

Vraagprijs: € 285.000,-- k.k.
Huurprijs: € 1.950,-- per maand, excl. BTW

huurprijs € 1.150 p.m.

Hoofdfoto Susteren, Molenlaan 45
In de kern Susteren gelegen, uitstekend afgewerkte kantoorruimte van 143 m2. Omschrijving: Souterrain: Kelderruimtes, bereikbaar vanuit de hal. Geschikt voor archief. Begane grond: Voorterrein, geheel bestraat, met circa 6 parkeerplaatsen. Grote hal met meterkast, toiletruimte, garderobe en 2 kantoren resp. 16 en 14 m2, met een separate behandelkamer circa 8 m2. Kitchenette/keuken met complete keukeninstallatie. Vergaderruimte circa 57 m2, momenteel met een glaswand gedeeld. De kantoorruimtes zijn volledig voorzien van databekabeling, siergrind vloeren, systeemplafonds en strak gestucte wanden. In het pand is een audioinstallatie aanwezig. Bijzonderheden: - Het pand is uitstekend geschikt voor dienstverlenende beroepen en biedt een grote glaspui ten behoeve van reclame-uitingen. - Het gehele pand is in circa 2000 geheel gerenoveerd, met o.a. rondom kunststof kozijnen met dubbele beglazing en uitstekende afwerking van de kantoorruimtes. - Voorschot gas-water-elektra en servicekosten, totaal €250,-/maand.

huurprijs € 550 p.m.

Hoofdfoto Heerlen, Maastrichtstraat 2
Omschrijving: Ca. 120 m² praktijkruimte/kantoorruimte. Ligging: Gelegen in de wijk "Schaesbergerveld" op loopafstand van het centrum, busstation en NS station. Indeling: Entree met receptie en wachtruimte. Toilet met fontein. Kamer/kantoor van 16 m². Kamer/kantoor van 23 m². Kamer/kantoor van 21 m². Kantine/keuken. Tussenhal met 2 kamers/kantoren van beide 10 m². Bijzonderheden: Eigen gas/water/electra meters. Geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas. Verwarming middels radiatoren. Aanvaarding: Op korte termijn mogelijk Bijzonderheden: geen BTW van toepassing. LET OP: de huurprijs van € 550,-- is vastgesteld voor een vaste periode van 6 maanden, na de eerste 6 maanden vaste huur zal deze huurprijs worden aangepast naar € 1.100,-- per maand. Huurvoorwaarden: Huurtermijn 5 jaar met 5 optiejaren. Huurprijs van € 550,-- voor 6 maanden, na 6 maanden € 1.100,-- per maand. Huuraanpassing, jaarlijks conform C.P.I., voor het eerst 1 jaar na huuringang. Bankgarantie / waarborgsom van 3 maanden huur. Huurbetaling per maand vooruit. Huurovereenkomst model ROZ
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8
...
63


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Heibloem, Brummenboske 3
Heibloem, Brummenboske 3
vraagprijs € 339.000 k.k.
Ingrid Ververs
Heerlen, Bospad 10
Heerlen, Bospad 10
vraagprijs € 497.000 k.k.
Leenen Vastgoed
Maastricht, Kruisdonk 51
Maastricht, Kruisdonk 51
€ 485.000 k.k.
LASSOO Makelaars