Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

in Bunde in de gemeente Meerssen

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8

vraagprijs € 209.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Sportlaan 3
Nieuw
Aan mooie en groene laan gelegen, ruim halfvrijstaand woonhuis met garage, tuin, kelder en vaste trap naar de zolder. Door de ligging in een brede straat aan een groenvoorziening en het ontbreken van direct op de achtertuin uitkijkende bebouwing beschikt u over een woning met een groot gevoel van privacy en vrijheid.Degelijk pand met een leuke indeling. Volledig voorzien van dubbel glas. Grotendeels kunststoffen kozijnen. Diverse winkels liggen direct om de hoek.

huurprijs € 825 p.m. excl.

Hoofdfoto Bunde, Kalverhof 30
Nieuw
Op een mooie locatie gelegen hoekwoning met drie slaapkamers, vaste trap naar de ruime zolder, garage en  tuin met achterom.
 

vraagprijs € 269.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Koningin Julianastraat 6
Nieuw
Deze goed onderhouden en instapklare halfvrijstaande woning is voorzien van een riante leefkeuken met moderne keukeninstallatie en een sfeervolle woonkamer. Er zijn drie slaapkamers en een zolderverdieping alwaar een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. Daarnaast is er een werkkamer/hobbyruimte welke zeer geschikt is voor het uitoefenen van een aan huis gebonden beroep. De tuin is mooi aangelegd en voorzien van een terras, gazon en verhoogde borders.

Kijk voor meer foto’s en uitgebreide informatie over dit pand op onze website op maak een afspraak om deze woning te bezichtigen.
Advertentie:

vraagprijs € 499.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Iepenlaan 60
Nieuw
In een van de mooiste lanen van Bunde en op een ruim perceel (circa 1297 m2) gelegen vrijstaande semi bungalow met inpandige garage, aangelegde tuin, zwembad en vrij uitzicht aan de achterzijde.

huurprijs € 825 p.m. excl.

Hoofdfoto Bunde, Kalverhof 38
Op een mooie locatie gelegen,  halfvrijstaand geschakeld woonhuis met drie slaapkamers, vaste trap naar de ruime zolder, garage en  tuin met achterom.
 

vraagprijs € 229.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, 't Kempke 9
Halfvrijstaande woning met sfeervolle woonkamer en ruime halfopen keuken. De woning is voorzien van vier slaapkamers. De garage is inpandig te bereiken. De diepe tuin is gesitueerd op het zuidwesten en voorzien van een overdekt terras.

Kijk voor meer informatie, foto's en plattegronden op onze website of maak een afspraak om deze woning te bezichtigen.
 

koopprijs € 299.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Kalverhof 57
Instapklaar! In de kinderrijke buurt "de Burcht" gelegen ruim vrijstaand en recent gemoderniseerd woonhuis met  aanbouw (met eigen entree; zeer geschikt voor praktijk of beroep aan huis) met oprit, ruime berging en mooi aangelegde besloten tuin op het Zuid/Westen.

vraagprijs € 245.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Pasweg 21
Landelijk gelegen vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.
De woning beschikt over een semi-open keuken, zitkamer en woonkamer. Boven zijn er vier slaapkamers. Perceelgrootte 870 m2. Kijk voor meer informatie en foto's op onze website.
 
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7
8


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Brunssum, Kasteelstraat 81
Brunssum, Kasteelstraat 81
vraagprijs € 170.000 k.k.
WitteWoning Makelaars Parkstad
Simpelveld, Irmstraat 13
Simpelveld, Irmstraat 13
vraagprijs € 219.000 k.k.
Kreuwels Vastgoed
Bocholtz, Bombaard 18
Bocholtz, Bombaard 18
vraagprijs € 194.000 k.k.
Kreuwels Vastgoed