Sluit help
Helpafbeelding traditioneel zoeken
Opties:

in Bunde in de gemeente Meerssen

Pagina:
1
2
3
4
5
6
7

prijs op aanvraag

Hoofdfoto Bunde, Prunislaan 14
Deels op te knappen halfvrijstaande eengezinswoning met 3 slaapkamersen mooie serre gelegen in het geliefde forensendorp Bunde.

vraagprijs € 189.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Pasweg 22
Op een prachtige locatie en op een riant perceel (1.870 m2) gelegen volledig te renoveren en te moderniseren vrijstaande woning met diverse stallen.

vraagprijs € 945.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Overbundhof 2
Op een van de mooiste locaties, nabij natuurschoon en het voormalige klooster, gelegen zeer ruime (GBO ca. 490 m2!) vrijstaande perfect afgewerkte villa op een ruim en zonnig perceel. Het pand heeft 5 slaapkamers (mogelijk 6) en 4 badkamers.
Advertentie:

vraagprijs € 75.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Vliegenstraat 39
1-slaapkamerappartement met parkeerplaats en tuintje gelegen in de nabijheid van verbindingswegen, station en winkels. De ruime woonkamer met open keuken is voorzien van veel lichtinval aan voor- en zijkant. Aan de zijkant is achter de voordeur een kleine hal gelegen welke in verbinding staat met de woonkamer. Het privegedeelte van het appartement bestaat uit een hal met installatie van CV (2014, Remeha HR, eigendom), een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens is hier een ruime slaapkamer aanwezig. Het geheel heeft modernisering nodig (keuken, badkamer, schilderwerk,...). Voor het appartement is een parkeerplaats op eigen terrein gelegen (verbonden aan dit appartement) welke tevens de toegang geeft tot een binnenterrein (te delen met 2 andere appartementseigenaren). Het tuintje is aan de straatkant, naast de parkeerplaats gelegen. Dit hoort bij het appartement. Tevens is er een buitenberging aanwezig. De VVE bestaat uit 3 appartementseigenaren en is slapende. Er is derhalve ook geen maandelijks bedrag te betalen aan de VVE en er is geen reservefonds aanwezig. Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

vraagprijs € 595.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Court-Pendustraat 45
In een mooie en kindvriendelijke woonwijk “Ingenope” gelegen ruim (5 slaapkamers en 2 badkamers) en goed onderhouden instapklare moderne vrijstaande woning (keuken, badkamers en toiletten onlangs gemoderniseerd) met aangelegde voor- en achtertuin (volledige privacy achterzijde) en ruime garage.

vraagprijs € 255.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Pasweg 21
Open huis: 04-10-2014 Open Huis! Zaterdag 4 oktober 2014 van 11.00uur tot 15.00uur.
Landelijk gelegen vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.
De woning beschikt over een semi-open keuken, zitkamer en woonkamer. Boven zijn er vier slaapkamers. Perceelgrootte 870 m2. Kijk voor meer informatie en foto's op onze website.
 

vraagprijs € 159.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Prunislaan 12
In de kindvriendelijke wijk "Bunderveld" gelegen nog te moderniseren halfvrijstaande woning met ruime oprit (circa 12 meter diep), garage (totaal circa 28 m2, 10 meter diep) en besloten tuin op het zuiden met zonnescherm.

vraagprijs € 198.000 k.k.

Hoofdfoto Bunde, Wonkelestraat 4
PRIJS VERLAAGD !
In Kasen-Bunde (op 6km van Maastricht), temidden van landerrijen/natuurgebied gelegen karakteristiek vrijstaand (te moderniseren) woonhuis met brede oprit, berging/garage en royale tuin.Nadere informatie via houbenmakelaardij.nl
Pagina:
1
2
3
4
5
6
7


Zoekopties

Plaats of postcode
km
Vraagprijs
tot
Euro
Huurprijs
tot
Euro
Soort object
Bouwaard
Woningtype
Bedrijfstype
Perceelsopppervlakte
tot
m2
Woonopppervlakte
tot
m2
Bouwjaar
tot
Aantal slaapkamers
tot
Toon alleen open huizen

Topobject

Maastricht, Violabeemd 58
Maastricht, Violabeemd 58
vraagprijs € 399.000 k.k.
Pooters Makelaardij
Heerlen, Burg van Rooystraat 47
Heerlen, Burg van Rooystraat 47
vraagprijs € 330.000 k.k.
Leenen Vastgoed
Sevenum, Imkerstraat 10
Sevenum, Imkerstraat 10
vraagprijs € 309.500 k.k.
Hoeijmakers Groep